Ja hevoljko donosim zakljcke na osnovu slike. Ali na ovoj slici Beker nesto govori, a Novak ga ne gleda nego seuputio prema stolici.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by NI View PostJa hevoljko donosim zakljcke na osnovu slike. Ali na ovoj slici Beker nesto govori, a Novak ga ne gleda nego seuputio prema stolici.
Mislim zar nije malo rano da se unosi negativna energija ?sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Noletov poklon i posveta prilikom naseg susreta 15-tog novembra!
Last edited by MiljanVR; 08-01-14, 05:00.
Comment
-
Samo mi se prva "modna linija" dopada a i to ce koristiti samo za vecernji temin a sve ovo za daylight su mi jedva dobre,da ne kazem jedva prolazne za moj ukus.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by pecaros View PostAutfit iz nebitan za nekst tabananje. Fesn mode seleksn in eniada baruština
Originally posted by Bonomo View PostA sta ako se nije uputio prema stolici nego je zauzeo takvu pozu? On vidno stoji. A cak i da se uputio prema stolici sumnjam da nije slusao Bekera.
Mislim zar nije malo rano da se unosi negativna energija ?
On na fotografiji vidno hoda. Lijeva ruka je ispred tijela desna iza. Ali sve je to nebitno.
Mogli su naci fotografiju gdje se obojica smiju.Last edited by NI; 08-01-14, 07:37.
Comment
-
Originally posted by NI View PostOn na fotografiji vidno hoda. Lijeva ruka je ispred tijela desna iza. Ali sve je to nebitno.
Mogli su naci fotografiju gdje se obojica smiju.* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
NI
Cenim tvoju studioznost( u neku ruku i sam gledam stvari do tančina), ali ovde nema ništa ozbiljnog..
Lepo si rekao.. Fotograf snimi nekoliko fotografija u sekundi i neka ispadne "čudna"..
Znam iz ličnog primera kada me slikaju sa tim profi aparatima.. Ne želim da se prepoznam..
Meni recimo Beker izgleda ohrabrujuće.. Mislim da Vajda takav ne bi ispao i da ga "slikamo cele godine"..
Comment
Comment