Bravo Nole, odlicna igra, nastavi tim tempom
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by MiljanVR View PostTreca titula u Abu Dabiju!Bravo Nole!!!
Spoiler
Comment
-
Novak treca titula na MWC, solidna igra na momente spektakularna sto ova ekzibicija i zalsuzuje ,priznaje asove protivniku bez ch, igra opusteno stigne i da zabavi publiku paradama na betonu, naravno da je prvo odigrao udarac a onda se bezbedno bacio, tako da nemaju razloga da se sekiraju ovi sto "brinu", pa i da napravi DF na MP.Sve u svemu fino izdanje pred AO , lepo je preneo formu sa kraja sezone, bice on u top formi za najlepsi GS u godini.
Idemo breSimilis simili gaudet
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostAman hoćemo li sada pet dana o tome?
Mene ineteresuje Novakov da kažemo početak sezone, kao i činjenica da nema Larise nikako i da nas Miličica ignoriše maksimalno, osim kada glasasigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Ne da sam zadovoljna, ma ne mogu to rečima iskazati... prosto me strah da o tome pišem.
Sve se nadam i verujem da je naučio puno toga iz prošlogodišnjih (ja sam već u 2014.) iskustava, tako da su mi očekivanja sasvim realna.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Svidja mi se sto je Nole u mecu tacno pokazivao stvari na koje zajedno sa Borisom trebaju da zalegnu, da poprave Djuntu
Ostalo bezprekorno!
BTW: A sto ovi Arapi prave pehare svaka im cast,sad ce Nole da napadne jedrenjak jer taman mu fali model iz 2014-e pa da ima FLOTU.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by Petra View PostSto bi ignorisala, mozda joj se samo ne pise, naidje period kad se zasitis foruma,bar meni
e sad malo o Novaku
nisam ni sanjao da ce Beker biti trener mesto Vajde ,ali koliko sam svatio Vajda to radi iz privatnih razloga da se vise posveti porodici,ali i bice tu na nekoliko turnira pa neka cuveni Nemac nastavi gde je pomenuti stao da napokon uzme RG sa Noletom iako ga on nije osvoio u svojoj karijeri
Comment
-
Nastavljas Novak gde je stao u protekloj sezoni. I dalje mu David ne moze nista, mada se on standardno rasturi protiv najboljih pa i nije cudan njegov poraz.
Iako je ovo egzibicija koju organizuju seici za neke novce, trofej je trofej i uvek je lepo videti trofej bilo koje tezine u Novakovim rukama. U dobroj je formi i verujem da ce spremno docekati AO i naravno osvojiti.
Vratio se ledeni, sada cekamo Laru
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View Postja sam barem Petra odmorio mozak od svega skoro mes dana a Lara ce doci u to sam ubedjen
e sad malo o Novaku
nisam ni sanjao da ce Beker biti trener mesto Vajde ,ali koliko sam svatio Vajda to radi iz privatnih razloga da se vise posveti porodici,ali i bice tu na nekoliko turnira pa neka cuveni Nemac nastavi gde je pomenuti stao da napokon uzme RG sa Noletom iako ga on nije osvoio u svojoj karijeri
Treba sto vise Noletovih navijaca ovdesigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View Postma to ce nasa djavolica da resi nas modulator ups promasis slovo
Promasujes slova jer si odmarao mozaksigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
Comment
Comment