jel dobija sutra congu ?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Vladan View Post
Ali ako se to zanemari, Vilander ukazuje na ocigledno:
-Novak je ujednaceniji na raznim podlogoma od bilo kog drugog
-Nadal je ima super sezonu a Novak pomalo razocaravajuci i opet je tek za nijansu iza Nadala
-Novak je zastrasujuce dominirao kraj sezone tokom koga su se ove godine svi zalagali
-Na vidiku nema konkurencije osim Nadala, za kojeg Mats ocekuje da ce prije niz brdo nego Novak, i MarijaLast edited by NI; 27-12-13, 10:00.
Comment
-
Nole neka ti je srecna i bericetna ova nova sezona u koju sada ulazis!
Pozdravi Borisa i Vajdu i krenite u nesto sto svet tenisa nije video.
Mi smo tu,ne brini nista,navijamo i duvamo u tvoja jedra snage,volje i zdravlja.
Srecnoooooo i potamani sve... budi ono sto svi mi znamo da si.
NAJBOLJI TENISER SVIH VREMENA!>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by Petra View PostDosta je Nole igrao DC, sad malo nek igra i Role, koliko ga Vavrinka samo moli..
ipak izgleda nista od rodzera. a bio sam poprilicno uvjeren da nece ispustiti ovu priliku i dobar zrijeb u nastavku...
ovako, stvari se drasticno mijenjaju jer sadzije prakticno i nemaju trecu tablu.. lajovic i bozoljac mogu tuci skromnog kjudinelija a i u dublu bi nasi bili favoriti. sto ce reci da se moze dalje cak i bez udarne trojke (nole-odmor, tipsa-povreda, troicki-suspenzija)
Originally posted by Vladan View Post
Spoiler
Comment
-
Aman hoćemo li sada pet dana o tome?
Mene ineteresuje Novakov da kažemo početak sezone, kao i činjenica da nema Larise nikako i da nas Miličica ignoriše maksimalno, osim kada glasasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Comment
Comment