Mari je u usponu već neko vreme. Zašto? Zato što je maksimalno koncentrisan tokom važnih mečeva. Čak i kada stvari postanu komplikovane, kao protiv Verdaska na Vimbldonu (0-2) u setovima, on pronađe način da preokrene. Sada je kao Konors, Mekinro, Monika Seleš ili Nadal – tačno zna da odigra sa 100% mogućnosti u dva-tri ključna poena u meču. Nisam siguran da Novak koristi svoj puni potencijal, možda 80%. Ima mnogo stvari koje ga ometaju i smanjuju mu koncentraciju na tenis. On je popularan, razgovara sa svima, ima ulogu ambasadora Srbije, koja mu mnogo znači, ima svoju fondaciju, rad sa sponzorima itd. Ukratko, uvek je nešto. I sa svime time, može li maksimalno da se koncentriše na tenis? To ja sebe pitam.
@Niki
Malo sam se salio. Ali samo malo. Ovo si napisala:
hm, ovo vise lici na paniku nego na promisljenu reakciju
Slazem se Bojana da iz ove izjave bas tako i izgleda. Samo mi nije jasno zasto je odmah Djokovic tako reagirao. Inace sto se same saradnje tice treba ostaviti vremena da se vidi kako ce to sve ici. Moje licno misljenje je da Djokovicu treba kao trener stabilna licnost koja bice sposobna da ga drzi na zemlji u svakakavim situacijama, bez strasti i emocije, jer ih sam ima dosta. Dali je Beker ta licnost ne bih mogla da znam.
Slazem se Bojana da iz ove izjave bas tako i izgleda. Samo mi nije jasno zasto je odmah Djokovic tako reagirao. Inace sto se same saradnje tice treba ostaviti vremena da se vidi kako ce to sve ici. Moje licno misljenje je da Djokovicu treba kao trener stabilna licnost koja bice sposobna da ga drzi na zemlji u svakakavim situacijama, bez strasti i emocije, jer ih sam ima dosta. Dali je Beker ta licnost ne bih mogla da znam.
PS
Evo probao sam sa smajlijama. Da pokazem da mogu ali samo za izuzetne prilike.
Comment