Odg: ATP - RAFAEL NADAL
[quote author=mr.gold link=topic=474.msg72456#msg72456 date=1246305741]
Koji si ti kralj.
Ajde potkrepi mi argumentima tu informaciju.
Ja mislim da je tako nesto nemoguce.
Nemoguce je da 50% ljudi koji prate tenis misli da je on najbolji a kamoli nesto vise.
Tvrdim da si ti to izmislio.
Pa cak i da 50% misli da je on najbolji, kako ide drugih 50%?
Pederer 40%, Jogovic 10? i vise niko?
Kakav Steroidni. Sad cu da zovem Matijevica da mu nadje jedno kolence i polutku.
A ti objasni svoju teoriju da 50% ljudi misli da je on najbolji.
[/quote]
Da potkrijepimpet ti spominjes da 50% ljudi misli da je on najbolji,nemoj to potencirati,ne pricamo o tome..Mozda sam i preterao kada sam rekao pola planete..Da objasnim,100% ljudi koji prate tenis,od njih najmanje 80%(i fedovi i novakovi i od sviju navijaci)misli da je nadal jedan od najvecih sportista(fajtera)i svega toga.Ti kao pametan covjek trebao bi shvatis na sta mislim..
[quote author=mr.gold link=topic=474.msg72456#msg72456 date=1246305741]
Koji si ti kralj.
Ajde potkrepi mi argumentima tu informaciju.
Ja mislim da je tako nesto nemoguce.
Nemoguce je da 50% ljudi koji prate tenis misli da je on najbolji a kamoli nesto vise.
Tvrdim da si ti to izmislio.
Pa cak i da 50% misli da je on najbolji, kako ide drugih 50%?
Pederer 40%, Jogovic 10? i vise niko?
Kakav Steroidni. Sad cu da zovem Matijevica da mu nadje jedno kolence i polutku.
A ti objasni svoju teoriju da 50% ljudi misli da je on najbolji.
[/quote]
Da potkrijepimpet ti spominjes da 50% ljudi misli da je on najbolji,nemoj to potencirati,ne pricamo o tome..Mozda sam i preterao kada sam rekao pola planete..Da objasnim,100% ljudi koji prate tenis,od njih najmanje 80%(i fedovi i novakovi i od sviju navijaci)misli da je nadal jedan od najvecih sportista(fajtera)i svega toga.Ti kao pametan covjek trebao bi shvatis na sta mislim..
Comment