Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP - Rafael Nadal
Collapse
X
-
Comment
-
Nadal ako je pametan sad treba da preskoci i Pariz i London,da je kojim slucajem Novak kiksao sad u Sangaju pa eto da proba da zadrzi prvo mjesto imalo je smisla,ovako bolje mu je da sjedi doma da mu se to koljeno jos malo oporavi pa da trenira kao konj i da se vrati u Brizbejnu.Ne bi bilo ni normalno sa ovoliko preskocenih turnira ove godine da bude prvi,4 mastersa je preskocio ,Akapulko,Kvins,Peking.Mnogo je to.
Comment
-
Moya je pre 2 tjedna kazao istinu. Ako Rafa bude 100 % fizički spreman igrat če Bercy te London
Barem izgleda, da ovaj put neče raditi gluposti te ozljeđen igrat Bery te London.
Osobno mislim, da Rafa neče biti spreman, što znači, da je ova sezona za Rafu završena.
Comment
-
Originally posted by jacques9 View PostMoya je pre 2 tjedna kazao istinu. Ako Rafa bude 100 % fizički spreman igrat če Bercy te London
Barem izgleda, da ovaj put neče raditi gluposti te ozljeđen igrat Bery te London.
Osobno mislim, da Rafa neče biti spreman, što znači, da je ova sezona za Rafu završena.
Comment
-
Ta info koliko vidim nije tacna. Evo danas je objavila marca, a i ostali svetski mediji da ce se vratiti u Parizu
https://www.marca.com/tenis/2018/10/...e758b464a.html
Comment
-
To znaci da je full spreman da napadne Paris i London.
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by NEMANJA97 View PostŠanse su vam baś minimalne
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Rafa izbacio story na insta kako je u Parizu i trenira.
Znaci da je full spreman, kapiram da nije lud da igra rovit.
Comment
Comment