Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP - Rafael Nadal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E pa i meni je danas rodjendan! Ali ja imam malko drugacije zelje.. dosta mu je tanjir sledece nedelje

edit: omg, kakve gluposti ja pricam ako bi nadal dobio tanjir/posluzavnik, to znaci da Novak ispada u polufinalu.. ne, ne, dosta ce Rafi biti polufinale
    Last edited by Joker; 03-06-17, 18:35.

Comment

• Donne-moi tous les avertissements que tu peux car tu ne m’arbitreras plus

Prevod: "Mozes mi dati upozorenja koliko hoces, ali ti mi vise neces suditi!"

To je Nadal rekao sudiji kad je dobio upozorenje zbog prekoracenja vremena za servis. Ne znam sta da kazem..

Comment

• A sta mozes da kazes? Zar niste vi prvi koji potencirate da se u zaru momenta svasta kaze i uradi? Rafa je na pres konferenciji rekao da nije to mislio..Nije trebao ni da kaze, ali bar nije pravio spektakl u toku igre.
        13/13!

Comment

• A ako se obistini ta njegova "prijetnja", hoce li to biti slucajno? Ne sjecam se da je Novaku ikad data takva sloboda, da utice na odabir sudija.. kao i na prekidanje mecha sa prvim kapima kise. Rafa cim kane prva kap, ne pita nikog, samo se pokupi, torbu na rame i u svlacionicu. Novak kad je prosle sezone sljake to probao (protiv Nishikorija, cini mi se), sudija mu se na glavu popeo i nije smio da napusti teren, iako je padala kisica. Ima toga jos..

Comment

• Kme, kme..jadan Novak. Ajde idi mraci na drugim temama, bilo bi lepo da se ova oslobodi. Po stoti put ista stvar.
            13/13!

Comment

• A ne cmizdrim ja, naviklo se, ovo je vec tradicija postala. Ostaje da vidimo je li Nadalova prijetnja zaista bila osnovana.

Comment

• Joker, ovo je fan tema, ponasaj se u skladu sa tim.
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• Brao, trebao sam na opste diskusije.. e jbg sad, sorry

Comment

• Glupost je ovo pravilo, a to se posebno vidi na GS, pogotovo posle teskih i dugih poena. I ako se prekoraci za par sekundi nije nista strasno, e sada da ne bude nesto preterano . . . Ali, pravilo je i to je to.

A, isti li je sudija dao opomenu Djokovicu i Nadalu? Ali, i to treba uraditi u pravom trenutku. . .

A, sta reci, nije trebao Rafa tako odreagirati, niti govoriti bilo sta sudiji. . . popravio se posle . . . sta je tu je. . .

Comment

• Moya: 'Forehand, nutritition, racket: that's how Nadal became great again'
                      Interviewed by Telegraph, Carlos Moya explained in a very clear and detailed way the keys of Rafael Nadal's comeback at high level. From technique to physical strength getting through tactics and mentality, Rafa and his team worked all-rounded in order to fight for the most important titles again.
                      The forehand is probably the shot that improved most. 'Maybe it is not jumping that high, the ball. But we are trying to work on getting more speed through the court,' Moya said. 'Balls are different now, probably a bit heavier, so we have to adapt and try to do some damage in other ways.
                      The backhand is much better than it used to be. And I told him in the beginning that we had to work a lot on the serve.' In the last two years Nadal had tried to change racket or at least to play with a racket that had different characters.
                      In February 2015 he unsuccessfully switched from Babolat to Luxilon stringers, but now the final and efficient solution came. 'Rafa has put more lead tape in the head of the racket,' Moya revealed.
                      'It was a great idea, which came from Toni before I got there. It brings him more power. Nutrition is having a big impact on him. The more muscle you have, the more protection you give to the joints

Comment

• Pogubi se mala..izgleda je zaljubljena i u Rafu
                        13/13!

Comment

• Bi li ga suspendovali da ju je poljubio?
                          sigpic

Comment

• Rafa je poznati švaler. Stalo mu je do žena ko do lanskog snijega

Više se Alize borila sa engleskim

Comment

• Vladane,
                              Mrtva trka ovde ko bi koga pre
                              13/13!

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                                Bi li ga suspendovali da ju je poljubio?
                                Ne, nego bi tražio da ga Alize nikad više ne intervjuira

Comment

Working...
                                X