Australija, danas.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fotografija dana
Collapse
X
-
E da, to je fotka jer opet ste malo zastranili i pomešali..Tom i Džeri, pa oni zombiji što gledaju u mob... to NISU fotografije
A kada si već postavio Zaovinsko jezero, ja bih još jednom dve moje iz Zaovina od pre 3 god i neću više
Spoilersigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
A ove su sa zimovanja
Kada pregledam prvo sve, polako, tek sam stigla.. daj ti neku jahtu, sa cicom na njoj iz te tvoje Portesigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Bane skroman momak
Aleksa znaš ti vrlo dobro šta je fotka...sećam se da je Apa šizeo kada postavite ovde crtane, slikane i sl. materijale, koji nemaju veze sa fotografijom..a postoji i ona tema Slike, klipovi, gifovi...sigpic
Comment
-
Samo se vi šalite sa mnom i prozivajte...sigpic
Comment
Comment