Dječak, na obali rijeke Jenisej u blizini Krasnojarska, u sibirskom dijelu Rusije na temperaturi od minus 30 stepeni.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fotografija dana
Collapse
X
-
Dječak, na obali rijeke Jenisej u blizini Krasnojarska, u sibirskom dijelu Rusije na temperaturi od minus 30 stepeni.sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
-
Last edited by miloolja; 08-12-13, 21:19.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Razgovor ugodni … na visokom nivou…. dvije žirafe u londonskom zoološkom vrtu. (AFP)
sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
-
Petra, fotografijA dana...jedna u toku dana, a ako imaš više vezano za istu priču, možeš njih da staviš u spojler.Last edited by miloolja; 10-12-13, 10:57.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPetra, fotografijA dana...jedna u toku dana, a ako imaš više vezano za istu priču, možeš njih da staviš u spojler.sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
Comment
-
Ama nisi trebala ništa da brišeš
Najhladnije naseljeno mesto na svetu u Sibiru, naravno, Oymyakon ...najniža izmerena -71,2 C...a kada T padne ispod -52 deca ne idu u školu ... dok su leti T i preko +30
A woman walks over an ice-encrusted bridge in Yakutsk Village of Oymyakon, which is considered to be the coldest permanently inhabited settlement in the world
sigpic
Comment
-
Nema veze,pravila su pravila
Lelee...koja zimoca,ja bih momentalno riknula pu pu,da tamo odemsigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
Comment
-
Oznaceno kao Scotland Valley, a ja i dalje mislim da tu negde zive oni pravi zmajevi...
Comment
-
Ova fotografija uslikana je sa Medjunarodne Svemirske Stanice i prikazuje oblast Egipta i Nil u noci, a neodoljivo podseca na sjajnu stabljiku nekog cveta. Tanke zuto-braon linije koje prate obrise zemlje je takozvani "airglow" odnosno bledo svetlosno zracenje koje proistice iz interakcije atmosferskih atoma i molekula sa suncevim zracenjem na oko 100 kilometara visine.sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
Comment
Comment