Dobra vest. Zbog fantazija, odavno mi sedi na klupi
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP - Rafael Nadal
Collapse
X
-
Sve ovo oko Pariza je bila maska, trenirao je kao lud i spreman je za titulu. To je licno moje misljenje.
Ako igra poluspreman i rovit, onda je idiot, isto moje misljenje.
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostSve ovo oko Pariza je bila maska, trenirao je kao lud i spreman je za titulu. To je licno moje misljenje.
Ako igra poluspreman i rovit, onda je idiot, isto moje misljenje.
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka
Ipak gledano sa druge strane sa dosta njih može meč da izvuče pa možda igra i na tu kartu. Sa tim što sa time teśko može parirati Noletu. Nadalov je zadatak da se bar dođe do finala u Parizu, bar da štetu umanji.
Originally posted by Ivan_PG View PostSto ti je fora sa ovim sj slovom?
Comment
-
Ma ne mislim full spreman igracki, vec zdravstveno.
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostMa ne mislim full spreman igracki, vec zdravstveno.
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Ivan_PG View PostTo ce mu mnogo pomoc,covjek kad je igrao svoj najbolji tenis 2013 te i 2010 nista nije mogao u dvorani a sad kad je olinjali starac sa raspalim koljenima kao moze nesto.Nemojte te price da vas zamolim,budimo ozbiljni.
Mozda Novak kiksne u Parizu, pa osvoji i taj Pariz nekako. London je skoro sigurno Novakov, ali hajde da se nadamo za Pariz.
Comment
-
-
Citam da ce Rafa prisustvovati zrebu za London.
Comment
Comment