Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP - Rafael Nadal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma Rafa trenira na sljaci kad god stigne,odnosno kad god je na nekoj malo duzoj pauzi nezavisno gde ce igrati,prebacice se na beton za nedelju dana I to je to,nije lud da igra Hamburg,te 2015 mu je trebalo samopouzdanja I pobeda zato je igrao

Comment

• Rafa mora imati meceva u nogama on tesko nade ritam ako dugo ne igra, nije on sposoban ko Federer tako lako naci ritam bez meceva. Od zavrsetka RG nije nista igrao a i to na W laganice odradio i sad opet skoro mjesec dana pauze bi mu bilo puno, ali svakako od umora i rudarenja nema nista, gluposti se pisu.

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
        Ma neka odigra Hamburg, da se sto pre vrati gde mu je mesto.
        Sto je toliko bitno to prvo mesto? Meni je recimo apsolutno nebitno da li ce biti prvi
        13/13!

Comment

• Meni je bitno
          Originally posted by Casiraghi
          Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
          Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
          Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Pa dobro vazi
            13/13!

Comment

• Interesantno je da je Nadal 5 zadnjih poraza na GS dozivio u 5 setova,mora malo da poradi na tome.(Fonjini,Verdasko,Pui,Federer,Miler)

Comment

• Odbio Rafa WC

Comment

• O hvala Gospodu ako je to istina..da se malo opametio.
                  13/13!

Comment

• Steta
                    Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                    Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                    Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by Ivan_pg View Post
                      Interesantno je da je Nadal 5 zadnjih poraza na GS dozivio u 5 setova,mora malo da poradi na tome.(Fonjini,Verdasko,Pui,Federer,Miler)
                      Stižu ga godine... nije on Federer. Ne može on više sa svojim tempom igranja da izdrži 5 setova.

Comment

• Monaco radio neki intervju sa Rafom, bas se vidi koliko je Rafa opusteniji kada prica sa prijateljem, i kada prica na spanskom
                        Kaze da ocekuje da se Marej i Djokovic vrate jos jaci, jer kaze da kada neko vreme ne igras dobro, a tako si kvalitetan igrac, onda kada ponovo krenes da igras na svom nivou, tesko da neko moze da te zaustavi. Ima dole opis o cemu su generalno pricali, i dalje se drzi toga da nece osnovati porodicu dok god ne zavrsi s tenisom, mada kaze ako mu se karijera bas oduzi, onda ce vec morati da razmisli https://rafaelnadalfans.com/2017/07/...on-amigos-asi/
                        13/13!

Comment

• jadna Xisca
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• Deluje mi da ni sama ne bi zelela da jurisa za decom kod kuce, dok je on po turnirima, a tek ne da ga prati u stopu, tako da mislim da i njoj odgovara
                            13/13!

Comment

• ali red bi bio da napravi postenu zenu od nje, ne moraju odmah decu da prave
                              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                              with experience.

Comment

• Hahahaha, mozda zele da zive u grehu
                                13/13!

Comment

Working...
                                X