Opet ima Fonjinija na turniru,što mislim da nije dobro za Rafu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP - Rafael Nadal
Collapse
X
-
Bice Fabio pravi izazov i nadam se tom mecu.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Baš zato mi se i ne dopada što igra Fonjini.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Dobar Nadal dobija Fogninia i Ferrera sigurno,taman da vidimo koliko je daleko od vrha.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ne bih da mračim,ali zamisli da opet izgubi od Fonjinija-ode i ono malo samopouzdanja.
Sećam se kako ga je Fonjini maltretirao na šljaci prošle godine.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
-
Originally posted by Marija81 View PostNe bih da mračim,ali zamisli da opet izgubi od Fonjinija-ode i ono malo samopouzdanja.
Sećam se kako ga je Fonjini maltretirao na šljaci prošle godine.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostTezak je put pred njim,mora da se bori,nema vise povlacenja.
U 2015 kad je bilo gusto Rafa se povlačio. Kao da mu je nestalo borbenog duha
Pa slično je i bilo protiv Verdasca u AO te protiv Novaka u Dohi.
Kad je gustno nestane servis, FH, rađaju e UF errorsi, itd
TRADEMARK Rafe iz najboljih godina je bio baš borbeni duh.
WARRIOR vrati se opet.
Comment
-
Moze,ali mnogo tesko.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Nadala smatram starcem zbog dugog staza u teniskom vrhu iako svakako to nije po godinama,a za ovo drugo,cuj takvih sam se prica naslusao i 2012-te poslije AO pa smo vidjeli sta se desilo i kakva je bila raspodjela titula na kraju,ne kazem da ce se i ove godine slicno ponoviti ali mislim da je neizbjezan pad forme djokovica i rast forme nadala sto ce donijet mnogo veca uzbudjenja u ovoj godini pogotovo u sezoni sljake a mislim da bi i federer mogao lako da ugrabi vimbldon dooljan je jedan los dan djokovica i neko kao anderson ili neki drugi drvosjeca bi ga mogao izbaciti sto bi federera automatski dovelo u poziciju prvog favorita sto jeste cudno s obzirom na njegove godine
Comment
-
Originally posted by Tarantula View PostŽivi bili pa vidjeli. Opraće ih Đokara ko plitak potok.
Sjetim se Rafe do finalu AO 2014. Bio je na svom vrhuncu. Kako je samo uništio Rogera u polufinalu. Nezaustaviiv da uhvate Rogera po broju osvojenih GS titula. A onda ozljeda leđa u finalu i put išao niz brdo.
Nema šta. NOvak je trenutačno jednu dimenziju izpred svih ali to pre sve zbog fantastičnog kretanja i elastičnosti tjela.
Comment
Comment