Rafa ce izdominirati sljakom,to je jasno I prosle godine kada ga je povreda ledja omela u pripremama za Rg on je osvojio Rg plus jos Madrid,ove godine nema prepreka ka jos jednoj Rg tituli
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP - Rafael Nadal
Collapse
X
-
Originally posted by AIRBORNE View PostJasno je sve, Rafu samo zanim odbrana RG.
Ne zanima ga nista, ni koji je na listi, koliko ce zaraditi ili tako to, ni da li ce ikada vise biti No.1... njegova mislija je da osvoji 10-i RG.OVAKO
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostTacno, jer ako ove ili sledece godine ne osvoji ta 10 titula, onda ce sve teze biti da se uradi to. Zato i baca sve karte na RG-u ove sezone, da se proknjizi La decima na RG-u, pa da se onda napadaju i drugi Slemovi. Ja bi bio zadovoljan sa po jos dva RG-a, i po jedan AO i US Openu do kraja karijere.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by cacanin View PostA Fed ni jedan ? ;)
Послато са SM-N9005 уз помоћ ТапатокаOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Second day of practice on clay. Sunny but very cold today.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostTacno, jer ako ove ili sledece godine ne osvoji ta 10 titula, onda ce sve teze biti da se uradi to. Zato i baca sve karte na RG-u ove sezone, da se proknjizi La decima na RG-u, pa da se onda napadaju i drugi Slemovi. Ja bi bio zadovoljan sa po jos dva RG-a, i po jedan AO i US Openu do kraja karijere.
Comment
-
-
Night Session!!!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Cim Nadal trenira na sljaci a tek je pocetak februara jasno je kao dan sto on hoce ove godine...Nista njega drugo ne zanima samo da uzme deseti Rolan Garos,la decimu
Cak i februar ce igrati na sljaci turnire po Juznoj Americi,on je sebi sad tako napravio da maltene prvu polovinu godine samo sljaku i igra...Izuzetak su AO i Indijan Vels,koji kao da i jeste sljaka
Bice Novaku vraski tesko i ove godine da ga skine sa trona u Parizu,ali ako neko to moze onda je to on...
Comment
Comment