Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP - Rafael Nadal
Collapse
X
-
E to je vec odlicna informacija, jer sam ja video da ce igrati i Akapulko, a znam da je najavljivano jos kraja prosle sezone da nece nastupiti na taj turnir. Mislim da je to dovoljna priprema za IW, da se nadamo na najbolje izadnje Rafe, i da povrati svoju igru od americkoj turnejiLast edited by Stefan-kobe; 27-01-14, 20:26.OVAKO
Comment
-
Ovdje je sve to super prikazano http://live-tennis.eu/playersSchedule
Moze na tim turnirima fino da udje u ritam a usput i da odbrani poene od prosle sezone
Comment
-
WTF treba da bude jedan od prioriteta ali sad ganjati nesto Masterse koje nemas ,mislim da to i nije potrebno ima ih on dovoljno. Ocekujem, naravno odlicno sezonu na sljaci i RG, a od IW I Majamija da ne ispadne prije SF ,sto ne bi trebao i da se krene u pohod branjanja trofeja
I nakon dugo godina se mogu uzeti neki bodovi u MC
Comment
-
Realno se mora osvojiti Rio i Buenos Aires,jer sve osim titule sa takvom konkurencijom je los rezultat.I ova sezone ce krenuti fenomenalno,cetiri turnira,cetiri finala,tri titule i sa puno samopouzdanja krenuti u napad na IW i Majami.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Pade sistem u petak sve se srusilo,racunar u raspadu
Pojma nemam zasto ali nisam toliko tuzan zbog poraza koliko sam mislio da cu da budem,nekako sam se u drugom setu pomirio sa porazom i sta da se radi.Zdravlje je normalno najprece.Mora nekada i da se izgubi takav je sport,a i zivot...
Mi uz njega pa sta bude,najveci je RafaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View Posta Majami se mora napadati!!!! Majami, Shangaj i WTF mora da napadne svim silama pa sta bude nek bude.sigpic
Comment
-
Originally posted by El Dorado View PostMislim da dok je Novaka Djokovica WTF ce ostati pusti san za Nadala,jos su tu i Marej,Delpo i Wawrinka,koji umeju na toj podlozi,Federer nikad skroz bezopasan,tako da prilicno tesko. Kad dosad nije osvojio,a igrao je 3 finala,ne verujem da ce,bice sve stariji i stariji,e ako prebace turnir na sljaku kojim slucajem,sanse mu rastu.OVAKO
Comment
-
-
Originally posted by El Dorado View PostMislim da dok je Novaka Djokovica WTF ce ostati pusti san za Nadala,jos su tu i Marej,Delpo i Wawrinka,koji umeju na toj podlozi,Federer nikad skroz bezopasan,tako da prilicno tesko. Kad dosad nije osvojio,a igrao je 3 finala,ne verujem da ce,bice sve stariji i stariji,e ako prebace turnir na sljaku kojim slucajem,sanse mu rastu.
Dočekaće on Rogerovu penziju i Noletovo odsustvo sa WTF-a iz nekih razloga.
I kompletiraće kolekciju.Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
Comment