Odg: ATP - RAFAEL NADAL
[quote author=mr.gold link=topic=474.msg52711#msg52711 date=1236030976]
[quote author=fc nadal link=topic=474.msg52709#msg52709 date=1236030446]
Super je,znaci ja noletovu sliku godinu ti nadalu mjesec i samo jos nesto....U tih mjesec dana ako ja dobijem nikada ne smijes napisati da nadal udarac lopste da je defanzivac i nesto tako pogrdno ni ja o novaku naravno......Malo je mjesec,a ja godinu,moze li ti 3 mjeseca.....DOGOVORENOOO.......................... ... ;) ;)
[/quote]
Sta ja Nadalu? Ajde ti Nadalu.
Salim se
Ako si pristao, dogovor je mesec i godina.
Nema ocu psikim necu piskim.
Ako izgubim, casna Titova i pionirska rec, necu nista ruzno da napisem o Rafici.
A ti za to vreme mozes da pises sta hoces i pozelis o kome god hoces. Jer ja nisam navijac Novaka dok je isti Jogovic.
Ja sam uzeo Novaka jer njega najmanje volis (tacnije, i ne volis ga)
[/quote]
hahahahahhahaahahhahahhaaaaaaaaaaaaaaa....Ali prevelika je razlika ja godinu, ti mjesec...Bgm......Ja godinu,ti dva mjeseca...KONACAN DOGOVOR....UREDU.....
[quote author=mr.gold link=topic=474.msg52711#msg52711 date=1236030976]
[quote author=fc nadal link=topic=474.msg52709#msg52709 date=1236030446]
Super je,znaci ja noletovu sliku godinu ti nadalu mjesec i samo jos nesto....U tih mjesec dana ako ja dobijem nikada ne smijes napisati da nadal udarac lopste da je defanzivac i nesto tako pogrdno ni ja o novaku naravno......Malo je mjesec,a ja godinu,moze li ti 3 mjeseca.....DOGOVORENOOO.......................... ... ;) ;)
[/quote]
Sta ja Nadalu? Ajde ti Nadalu.
Salim se
Ako si pristao, dogovor je mesec i godina.
Nema ocu psikim necu piskim.
Ako izgubim, casna Titova i pionirska rec, necu nista ruzno da napisem o Rafici.
A ti za to vreme mozes da pises sta hoces i pozelis o kome god hoces. Jer ja nisam navijac Novaka dok je isti Jogovic.
Ja sam uzeo Novaka jer njega najmanje volis (tacnije, i ne volis ga)
[/quote]
hahahahahhahaahahhahahhaaaaaaaaaaaaaaa....Ali prevelika je razlika ja godinu, ti mjesec...Bgm......Ja godinu,ti dva mjeseca...KONACAN DOGOVOR....UREDU.....
Comment