Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP - Rafael Nadal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: ATP - RAFAEL NADAL

Kad nadal bude 5 god. prvi onda ce mo da pricamo ko je bolji ;)

Comment

Imali ko calednar nadal za 2009 godinu???????????

Comment

[quote author=bojanaBG link=topic=474.msg41337#msg41337 date=1229870080]
        Za mene je Federer odavno najbolji igrac svih vremena i to ne zbog rekorda koje drzi nego zbog lakoce sa kojom igra i zato sto jednostavno igra prelep tenis.
        Medjutim, Nadal je bolji od njega na sljaci i on je tu uvek favorit,ali on to nikad nije rekao nego se sakrivao iza toga da je Federer no.1 i da je najbolji igrac svih vremena,itd. i to je po meni lazna skromnost. I zato mi je vise dosadio sa tim svojim skromnim i finim izjavama.
        [/quote]

Pa normalno, Rafa nije tip coveka koji ce izaci na press i reci : "Ja sam bolji, pobedicu sigurno". Hvala Bogu, jos jedna od vrlina. On pokazuje na terenu. On je Feda uvek postovao i uvek je pricao da je on najbolji igrac svih vremena i da je bolji i sve to.. On to i misli, on nije rekao da je Fed najbolji na sljaci, jer se tenis ni ne igra samo na sljaci, i po meni je uzasno glupo pricati kako ces nekoga pobediti i tako dalje.. Pokazi sta znas na terenu. Na konferencijama treba pokazati respekt prema protivniku..

I da, jedno pitanje za SK, hocete li prenositi Dohu? ???

Comment

Nece sto posto

Comment

• http://www.daylife.com/words/rafael_...i/photos/all/1

Comment

hoceli to ove sezone biti u majci kratkih rukava,a ne u kimono..ja misilim da ovo nece nositi na pravim turnirima.............

Comment

Nosice ovu opremu na svim turnirima, nema vise majica bez rukava ;) Rafa je promijenio imidz

Comment

ooo nemogu da vjerujem,ja ga nisam mogao prepoznati..jos da malo sisne kosu i sve bi bilo prefektno... ;D

Comment

ooo dobi murray nadal,murray izgleda zastrasujuce izgleda.......bravo za rafu....ovo ipak samo egzibicja... ;) ;) ;)

Comment

^^^Bio je sjajan mec, fantasticni poeni sa obe strane, ja sam odusevljena
                      Nema veze sto je Rafa izgubio, meni se svidja kako je danas igrao. Nek samo tako nastavi i bice super :-*

Comment

najbitnije je da nadal on dobro igrao i da je 100% spreman, sada doha santoro u prvom kolu ...........

Comment

nadal je napadao sto me posebno raduje,a marej bio nonspotop u defanzivi,vidliiva je promejna u nadalovoj igra na bolje....................

Comment

[quote author=angelnfs4 link=topic=474.msg42364#msg42364 date=1231008025]
                            ^^^Bio je sjajan mec, fantasticni poeni sa obe strane, ja sam odusevljena
                            Nema veze sto je Rafa izgubio, meni se svidja kako je danas igrao. Nek samo tako nastavi i bice super :-*
                            [/quote]

Comment

Za mene je Federer odavno najbolji igrac svih vremena i to ne zbog rekorda koje drzi nego zbog lakoce sa kojom igra i zato sto jednostavno igra prelep tenis.
                              Medjutim, Nadal je bolji od njega na sljaci i on je tu uvek favorit,ali on to nikad nije rekao nego se sakrivao iza toga da je Federer no.1 i da je najbolji igrac svih vremena,itd. i to je po meni lazna skromnost. I zato mi je vise dosadio sa tim svojim skromnim i finim izjavama.
                              Pa normalno, Rafa nije tip coveka koji ce izaci na press i reci : "Ja sam bolji, pobedicu sigurno". Hvala Bogu, jos jedna od vrlina. On pokazuje na terenu. On je Feda uvek postovao i uvek je pricao da je on najbolji igrac svih vremena i da je bolji i sve to.. On to i misli, on nije rekao da je Fed najbolji na sljaci, jer se tenis ni ne igra samo na sljaci, i po meni je uzasno glupo pricati kako ces nekoga pobediti i tako dalje.. Pokazi sta znas na terenu. Na konferencijama treba pokazati respekt prema protivniku..

Ne bih rekao da on to radi zbog skromnosti ili tako necega, prije ce biti da tako skida pritisak sa sebe i prebacuje ga na Federera. Sta ima pricati da je Federer bolji kad atp lista fino pokazuje stanje, ali kao sto kazem on to radi zbog drugih stvari a ne zbog skromnosti.. Btw, ne mislim nista lose protiv Nadala, ali me ponekad nerviraju takve izjave kad prica da on nije favorit za RG, ili kad prica da nije najbolji, a ocigledno je da jeste (barem trenutno

Comment

Kakav start..kralj pocinje u stilu..samo naprijed majsore.... ;D ;D SVAKA CAST.....

Comment

Working...
                                X