Originally posted by AK47
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Olimpijski rukometni turnir - London 2012.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostPa kako nije u pravu. Ako ni zbog cega drugog zbog imena ga mora drzati unutra. On je sigurno ako ne najbolji ikada onda u 3 najbolja u istoriji igre, on njega drzi van igre u takvim trenucima, strasno...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Hrvati su bez problema jaci od tih istih Francuza, iako
sam licno navijao za Francuze.
U pitanju je kompleks koji se jako tesko moze izbaciti iz
glave. U prvih 10 minuta su dali svega dva gola, od cega
je jedan bio sedmerac. Noge su im se odsekle pri samom
izlasku na teren.
Nisu tu ni Balic, ni Goluza krivi.It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostDivac u Indijanapolisu nije znao nista kao vran vepar pa je opet njegovo prisustvo na terenu znacilo vise nego da je imao dabl dabl na svakoj utakmici. Ista stvar.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostNije samo bitno da se bodri, to je foliranje, nekad autoritet mora da sere, da ti da do znanja kad lose odradis a ne samo idemo dalje. Svaka medalja ima dve strane.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostSlazem se ja to,ali svako takmicenje u zadnje vrijeme ista prica,ne ide sinko
Comment
-
Originally posted by FC Nadal View PostIzjavio je Vori da nisu mogli da hodaju na pocetku od straha ali meni je ekipa Hrvatske sa Balicem djelovala kao da ima sansi da probije granitnu odbranu Francuske bez njega ko muhe bez glave
i da ne znaju gde su opste. Pogotovo ona kad u tranziciji gledaju jedni
druge u oci onako kao da ni sami ne znaju sta sad treba da rade.
Steta. Zaista. Odigrali su sjajan turnir. Tu nema zbora.It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostDivac u Indijanapolisu nije znao nista kao vran vepar pa je opet njegovo prisustvo na terenu znacilo vise nego da je imao dabl dabl na svakoj utakmici. Ista stvar.sigpic
Comment
Comment