Originally posted by AK47
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Olimpijski rukometni turnir - London 2012.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostKako me boli kad ovako pricas. To ti je kao da kazes da je Pele bolji od Maradone, Leteci od Medzika, nemoj to da mi radis.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostNe moze ovo da se mjeri,Nikola je bolji u svakom pogledu,samo nije mastovitiji i graciozniji u napadu,ali posto ovo nije ples nego rukomet,onda jbg
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostNikola je terminator Ivano je madjionicar. Ivano u zenitu napadacki je je jaci od bilo kojeg igraca ikada, ajde sto ti moze dati gol kada mu padne na pamet to i Nikola moze ali on moze iskreirati situaciju za drugoga isto kada pozeli, Nikola bas i ne. Naravno pricam o Ivanu kada je bio najjaci.
E sad,sva ova rasprava je bila za napad,a sto se tice odbrane Ivano je rupa najobicnija,Nikola podjednako jak kao u napadu,daleko korisniji i jaci igrac,nema dileme...Dzoni KarabaticZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Kako ovo Hrvati gube?sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Na kraju će biti kao i mi danas sa Australijom..
Comment
-
ČETVRTFINALNA TAKMIČENJA RUKOMETNOG TURNIRA(M)
DATUMVREME/MEČREZULTAT08.08.12:00 -- Island -- Mađarska 33:34 pr.15:30 -- Španija -- Francuska 22:2319:00-- Švedska -- Danska 24:2222:30 -- Hrvatska -- Tunis 25:23***
POLUFINALNI MEČEVI (M)
DATUMVREME/MEČREZULTAT10. avgust18:00 MAĐARSKA - ŠVEDSKA 00:0021:30 FRANCUSKA - HRVATSKA 00:00sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment