Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2012. godina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ajde Delpo,jao sta radi
    sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Uhhh paz Delpa
      2:6 gotov prvi
      "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• Dobro je,uzeo prvi set,ajd sad brzo i drugi,pa da gledamo Feda

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Sve ti Riso poizbacuj napolje.. zavrsite za 50 minuta pa da ovaj sa bar necim u tanku ode na samaranje protiv Federera
          Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Delpone mogu ovo da gledam,odo nesto da citam,pa posle da bacim pogled na Feda

Comment

• Gledanje ovih meceva iz sedmice u sedmicu postaje bas tuzno...trebalo bi mozda Risi molbu pisati da na teren donese malo energije

Sljedeci put ne treba napisati da je obezbjedio polufinale, nego da je osudjen na polufinale

Comment

• Del Potrov najlakisi mec na turniru, Richard mukica
                Similis simili gaudet

Comment

• Unisti ga Delpo. Mogao bi i Feda u finalu ako ovako dobro odigra.

Comment

• Cas tenisa velikog majstora, vracen Richard u surovu realnost
                    Delpa to sjutra ceka
                    sigpic

Comment

• нисам ни помислио да ли ће Дел ово да добије.. Гаске је ала Јужни, одигра један меч добар у години... више не знам и која му подлога одговара, изгледа да му одговарају само поспани и нерасположени за игру ривали па да лепрша и одушевљава репортере који га стално хвалишу.

а и овај следећи ће бити досада, добија Феки онако нерасположено и досадно као јуче, али сутра ће бити фрка!
                      sigpic

Comment

• Cisto sumnjam da ce se sprdati sa PHMom, pobjeda uopste ne dolazi u pitanje ali svakako nece biti lako kao juce.
                        sigpic

Comment

• A znate mozda neki stream za Fecu? (Oduzeli su mi daljinski)

Comment

• Ima ih koliko oces

http://www.frombar.tv/v-4/6/64/v-466598.html
                            http://www.frombar.tv/v-4/6/66/v-466675.html
                            http://www.frombar.tv/v-4/6/66/v-466676.html
                            sigpic

Comment

• Jedan mi dovoljan
                              Hvala, cmok!

Comment

• Odlican tenis, Roger je izuzetno siguran, kad ubaci prvi bez greske, zaprijetio je dva puta na PHMov servis ali nije ni do brejk lopte dosao. Rogerov BH je bas stabilan, ocekivao sam da ce mu PHM u tim BH razmjenama napraviti najvise problema ali za sad ga lakse probija kad vode FH bitke, BH mu je mnogo nestabilniji.
                                Sve leteci ide
                                sigpic

Comment

Working...
                                X