Miljane, nista posebno nisu pricali, malo analizirali jucerasnja finala, Visko je radio intervju sa nekim nasim novinarom i najavili su IW.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 500 - 2012. godina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
-
Originally posted by Gandalf View PostDa je Novak igrao u finalu, to bi bilo ok. Ali finale su igrali Rodzer i Marej, ne Novak, ne Nadal, ne Marko Djokovic, vec Rodzer i Marej, e to me nervira.
Hahaha dobra poentaSlazem se,stvarno ne treba lupati sta bi bilo kad bi bilo.A cak i da je Novak prosao mislim da bi izgubio od Rozdera,nije bio na nekom nivou u Dubaiu,dok je Federer fenomenalno igrao i to je to.
Cestitke za Federera,sjajno je igrao i potpuno zasluzeno osvojio.Sto se tice Novaka ja sam zadovoljan,iako je izgubio.Nemoguce je pobediti sve meceve i osvojiti sve titule.on je odigrao ovde par meceva,imao dobru pripremu za americke masterse i odbranio deo poena.
Djokovic je jasno rekao stu su prioritet ove godine,najveci turniri,pogotov RG i OI,i verujem da ce za njih biti spreman najbolje.Uzeo je vec AO,sto je odlicna podloga.
A Federer je ovom pobedom pokazao da sa lakocom izlazi sa svima sem sa Nadalom i Djokovicem.Pa sto bi covek isao u penziju?Cak i da ne osvaja vise slemove,on ce po godini uzimati sigurno po neki masters i nekoliko titula iz kategorije 500.A nije nemoguce i da jos neki slem da uzme,ako mu se neke stvari poklope.On moze jos 2-3 godine da igra ovako,siguran sam,tako da i ostavite coveka na miru
Comment
-
Mari je jucer pao na ispitu.
Federer je prosao svoj sa peticom. Poslije Dubaia moze reci: "Ja sam jos uvijek kralj brzog harda. I bacam rukavicu svakome!" Jedini ko je objektivno moze uzeti je Novak. No do USO, za koji vjerujem da ce ove godine biti jako brz, Novak nece moci da odgovori na taj izazov.
Preda nama su dva znacajna turnira na sporom hardu. Volio bih da vidim Federera u Miamiu i Indian Velsu protiv sve trojice - Marija,Nadala i Novaka. Ako bi prosao sva tri ispita onad bih morao pojesti sopstvene rijeci da treba u penziju.
Bili zivi pa vidjeli!
Comment
-
Tako nekako @NI. Vidjećemo kako će ta tranzicija sa brzog na spori hard uticati na Rogerovu igru, te kako će se prilagoditi u ovako kratkom vremenskom periodu
Sve je stvar glave, pa će ishod njegovih eventualnih mečeva protiv nabrojane trojke dobrim dijelom zavisiti od Rogerovog samopouzdanja, naročito protiv Novaka i Rafe.
IW i Miami će zahtjevati udarac više i strpljiviju igru. Mislim da će podloga biti ista kao i prošle godine, tako da je jasno da tu neće biti lakih poena i da se ne smije puno oslanjati na servis. Ne znam da li može obojicu dobiti na istom turniru, kako vrijeme odmiče sve više sumnjam u to, ali IW i Miami će nam to pokazati. Roger puca od samopouzdanja, tako da je sve moguće. Vidjećemo.“It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”
Comment
-
U aprilu se igra samo 1 turnir iz serije 500, Barcelona, od 23.04.2012-29.04.2012.
Od 2005. godine, Nadal uzima ovde titulu i bukvalno je neprikosnoven. Izuzetak je 2010. godina kad je Verdasco slavio, ali iz prostog razloga sto Nadal nije ucestvovao.
Turnir sa izuzetnom tradicijom i ove godine ce slaviti 60 godina.
Turnir je izuzetno jak ove godine, mislim da nije bio ovoliko jak poslednjih par godina.
Igraci koji ucestvuju: Nadal, Murray, Ferrer, Berdych, Tipsarevic, Almagro, López, Nishikori, Verdasco, Mónaco, Raonic, Tomic, JC Ferrero...
Nadal je ogroman favorit, kao i uvek kad igra na sljaci, a posebno kad igra na ovom turniru, ali bi zaista trebali da vidimo dobre meceve, posebno sto je zreb od 56 igraca.
oficijalni sajt: http://www.barcelonaopenbancsabadell.com/index.phphttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Memfis najverovatnije gubi turnir, sledeca destinacija je Rio http://www.memphisflyer.com/CityBeat...eaving-memphisPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Hamburg najverovatnije gubi turnir od 2013...
Comment
-
E to sam procitala pre neki dan na tviteru, ali posle nisam mogla da nadjem, da bih ovde postovala.
Nesto je bilo da se onaj stadion rusi, ali nisam sigurna da li ce da ga rekonstruisu ili ga skroz rusehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Ali sad ce zaista da ga izgubi i Nemacka ce spasti samo na 2 turnira iz serije 250.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Nista ne vredi sto su igraci obozavali, kad nisu imali dovoljno para, a Cirjak ih ima koliko treba.
Ja samo kazem da je stvarno neverovatno da Nemacka spadne na 2 250 turnira...http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostTakav turnir je morao da bude Masters i dalje,igraci su ga obozavali.Steta je na sta je spao od 2009. i bolje je da ga nema kad je takavZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Lijepo je zdanje ali ono sljaka nije i igraci ga nikad nece voljet' kao sto su Hamurg.Madrid kao grad je svakako mnogo atraktivniji od Hamburga.Znas i sam da je Hamburg vazio kao turnir sa najbrzom sljakom,to je prenio Madrid ali tu sljake nema.
E sad Tiriac ima para,veze i moze mu se,cak i da pravi cirkus od tenisa sto cemo vidjeti vrlo brzo .Bilo je lijepo vidjeti i svu onu djecicu koja nisu isla u skolu nego su gledala meceve.To i to odjeljenje dobije da navija za odredjenog igraca,simpaticno.
Malo poredjenje i odstupanje od teme.Isti problem ima Shanghai sa F1 i sjutra ce napuniti tribini i djecom ako treba.
No od kad je izgubio status Mastersa prestao je da postoji pravi Hamburg,slazem da je bolje da ga nema onda...Last edited by Vladan; 14-04-12, 22:56.sigpic
Comment
Comment