погрешно су написале, то је Џими Ринго, непобедиви револвераш дивљег запада....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 500 - 2012. godina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Evo Pralica mi uze rec iz usta, Djokovic jednostavno nije tempirao formu za ovaj turnir, vec mu je on posluzio da malo udje u udarac i bolje se spremi za njega mnogo vaznije turnire masters serije koje slede, a onda i GS. Jednostavno Novak kalkulise i ne zeli da upadne u zamku od prosle godine kada je zbog rekordne serije koju je jurio svaki mec pa i onaj u prvom koli Serbia Open-a bio iste vaznosti kao i finale mnogo vecih turnira. Sad sve dolazi na svoje mesto, covek lepo planira kada ce da tempira formu i ima odredjenu listu prioriteta za razliku od prosle godine kada je svaki mec bio od prevelike vaznosti. Sto se mene tice nek Marej nastavi da osvaja ove turnire serije 500 i poneki masters, a Novak GS-move i vecinu turnira serije masters i ja cu biti prezadovoljan...;)Last edited by ivanexion; 02-03-12, 15:13.
Comment
-
Crce mi stream ,,.... sta se desava jel ga brejknuo ?
UF sada sam video na ATP-u za sada je oksigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ako ovo izgubi , bojim se da ce mu se desiti isto sto i prosle godine , oni porazi od Bogomolova i Younga ..
Comment
-
Udje Nole u ritam , sad ce Murray da se cisti samo tako , ako izgubi ovo , nema njega do USO u normalnoj formi , ni Lendl mu nece pomociSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Sada Marej moze sebi samo da kaze " Sto ovako nisi servirao malopre - MAGARCNINO jedna "sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment