Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2012. godina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 71! Potpuno zasluzena pobjeda Rogera.Igrao je fantasticno u prvom setu,setao Delpa po terenu,takticki odlicno.U drugom,nesto bolja igra Huana.Nije iskoristio neke brejk sanse koje je morao iskoristiti.Federer je koristio svoje sanse i dosao do pobjede.Slabo je servirao Roger,samo 49% je ubacao prvog.To se mora popraviti u narednom periodu.Bh znatno bolji nego juce sa Davidenkom,fh odlican.
    Lagana titula za Federera,samo mali problemi u meca sa Koljom.Kada je u pitanju dvorana i u njoj tvrda podloga,Roger nije izgubio od onog fantasticnog meca sa Monfisom u Parizu 2010. godine,kada nije iskoristio 5 mec lopti.
    Hvala svima na cestitkama
    article-2103364-11CFF85C000005DC-622_468x299.jpg
    Last edited by Fedex ba; 19-02-12, 18:57.

Comment

• Neću reći ništa pametno, ako kažem da sam zaista očekivao mnogo bolji otpor Delpa ... Nemam predstavu šta se desilo sa njim, znam da je Fedex bio mnogo bolji nego protiv Jarka i naročito Kolje, oterao da je od osnovne linije, odlično se branio kad je trebalo, menjao ritam i onda tu nema neke filozofije kad se on pita ....
      Sve u svemu, Delpo mora da bude zadovoljan celim turnirom .. Realno, može sa svima, sem , još uvek, sa prvom četvoricom ...

Comment

• Nazalost, nisam gledala danasnji mec, a juce sam gledala samo par zadnjih gemova.
        Drago mi je sto se pojavio Fed koji igra najbolje kad je najpotrebnije, to je ono sto mu je nedostajalo tokom veceg dela prosle godine.

A sad da odgledam ceo mec na you tube-u i da uzivam

71
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Bojana,

Bio je dobar danas. Iznad svega takticki dobar i samouvjeren. Jedina zamjerka je 49% prvi servis unutra.

Cestitke.

Comment

• Феки васкрсо! као вампир кад испије младу крв.... никада га тако моћног нисам видео... Дел Потро је уништавао све на путу до финала и онда је дошао богу на исповест, ау!? колико то још мора да се учи тај тенис? питају се сви... о чему се ту ради? пре пар дана Изнер убије Фекија и помислих, дошао му крај, кад оно највећу наду данашњег тениса, оплете као мало дете... ништа ми није јасно. Оплете га онако школски, педагошки, професорски !!!
            Last edited by Žika; 19-02-12, 23:06.
            sigpic

Comment

• Prije par dana Isner dobije Feda,ne Fish.
              I nije bas Delpo cistio sve pred sobom,protiv Llodre mu je i mec visio
              sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                Prije par dana Isner dobije Feda,ne Fish.
                I nije bas Delpo cistio sve pred sobom,protiv Llodre mu je i mec visio
                да управу си, ја сам збуњен јер је Феки деловао чиними се као никада до сада... некако очекујем његов одлазак са жаљењем али је ипак ту да када се занесемо новим клинцима, покаже како изгледа онај прави.. сигурно ће му сезона због година бити знатно краћа и недовољна да буде поново први али је добро што је ту да нам покаже и подсети шта је прави тенисер....
                sigpic

Comment

• OOP za danas:

http://www.atpworldtour.com/posting/2012/402/op.pdf

ovo je zajednicki turnir, tako da se danas igraju samo 2 meca kod muskaraca: Dodig-Tomic i Dimitrov-Young

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Federer istrenirao DelPotra..Majstorski ga odradio,lagano.Dl Potro smijesan.

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                    sigpic

Comment

• Da li je moguce da u Memfisu postoji stream sa pomocnog a ne sa glavnog terena ili sam ja stvarno retardiran po tim pitanjima
                      sigpic
                      http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Dodig propusta 2 mini set lopte ali sad Benard servira da ostane u 1. setu.

Molim vas stream.

Comment

• Imao je muka Bernard ali je u pravom trenutku slomio Dodiga i sad ce valjda ici lakse.Nema streama
                          sigpic
                          http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Čestitke RF na meču koji je podsetio na "rane radove"!

A bojim se da Delpo ne ispuni neke lično moje slutnje koje sam imao posle onog njegovog skoka i famozne serije, ono kao "lasta... proleće"
                            Ne uči iz svojih neuspeha

Comment

• Ne mogu da verujem da Memfis ne pusta strim za muskarce
                              ali zato Erakovic vs Stephens sa nekog terena no.2442552, koji lici na skolsku salu, bez problema mogu da gledam

sigpic

with experience.

Comment

• @Torima
                                Polako,tek je pocetak,trebalo mu je ovo,bilo bi dobro da je osvojio ali eto..dosta turnira je pred njim..na RG brani svega 90 bodova a na W 180,tako da ima mesta za dalji napredak
                                Last edited by Vule_89; 20-02-12, 19:31.

Comment

Working...
                                X