Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2012. godina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Auuuu al' se bori Finac!
    Jedan je Obradovic Zarko!

Comment

• Jedna te ista prica ce biti uvek, makar igrali 45 puta.. i ovakvih na Turu ima mali milion, gde bukvalno unapred znas kad ce da usere
      Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Smrsao je Roger definitivno kilu dvije ;)
        Takodjer je,cini mi se, promijenio petlju FHa, u pojedinim trenucima ga udara ravnije nego je to ikada do sad radio...
        Bas se rastrcao u ovom 12. gemu,servira za set

Comment

• Otprilike smo ovo i ocekivali.Nista specijalno igra Roger,ni lose ni previse dobro,jednostavno dovoljno da odrzava servis.Jarkko s druge strane pruza partije na nivou ovogodisnje sezone,jaki,ravni udarci,FH i BH na izuzetnom nivou ali onda kad je shvatio da je kraj seta blizu,da ima sanse da ga dobije,takav choke i to nije nista neobicno.Lep tenis u svakom slucaju,to se i ocekivalo,a sad ce verovatno Jarko da se raspadne
          sigpic
          http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Na kraju veoma pristojan poraz
            Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Na kraju, po rezultatu izgleda tesan mec, ali to nikako nije bio, jednostavno se videlo da ce Fed ovo resiti u 2 seta.
              Samo, ne znam da li se samo meni ucinilo ili je on bio nesto bas mrzovoljan?
              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
              with experience.

Comment

• Dobar mec i ocekivao sam to od Nieminena,volim tog igraca gledati kada pogadja,strasno djeluje

Sutra ce biti extra mecevi,Delpo mi je ipak no.1 favorit

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                  Na kraju, po rezultatu izgleda tesan mec, ali to nikako nije bio, jednostavno se videlo da ce Fed ovo resiti u 2 seta.
                  Samo, ne znam da li se samo meni ucinilo ili je on bio nesto bas mrzovoljan?
                  To sam bas htio da napisem,onakvog ga nisam vidio ni u puno vaznim mecevima da nekako gestikulise i nervira se nakon gresaka

Comment

• Originally posted by FC Nadal View Post
                    To sam bas htio da napisem,onakvog ga nisam vidio ni u puno vaznim mecevima da nekako gestikulise i nervira se nakon gresaka
                    Tada ga neces ni videti da to radi...
                    Ovo je izgledalo kao da je smoren zato sto mora da igra, a zna se vec unapred ko ce da pobedi

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Meni je bas dobro izgledao, u svakom smislu. Mnogo bolje nego na onoj sljaci za vikend. Sutra odoh u pohod na ovu majicu, valjda cu je pronaci ;)
                      a tribine ostale poluprazne za ovaj mec, steta...
                      in another life
                      I will love you again, RF.

Comment

• Samo mi nije jasno zasto Gaske igra ovako daleko od osnovne linije?

sigpic

with experience.

Comment

• Dzankic navija za Kolju kako vidim

Ja sam svim srcem uz Richarda,jedan od meni omiljenih tenisera.Dovoljno je receno o njegovoj kompletnosti i talentu i ja jos uvek zivim u zabludi da ga moze iskoristiti.Prave neke glupe greske,ali onda kada igraju,igraju,nema sta.Ni ja ne znam sto je ovako defanzivan pored velikog napadackog potencijala ali ni ovako mu ne ide lose,tera Kolju da izbacuje i gresi previse.BH za sad veoma dobro funkcionise,bez sumnje najbolji jednorucni onda kad igra kako zna i ume.
                          sigpic
                          http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Ovaj Davydenko je retardiran

Comment

• I ja isto navijam za Gaskea, a necu ni da pocnem o tome kolika je steta sto on nije do kraja iskoristio svoj potencijal.
                              Ali mi nije jasno sta radi 2,3 metra iza osnovne linije i tako igra vec duze vreme. Protiv Kolje mu prolazi, posto ovaj gresi (kao recimo sad na mrezi ), ali protiv boljih igraca, tj. igraca koji su u formi, ovo mu bas i nije najpametnija taktika.

sigpic

with experience.

Comment

• Ali kad udari ovaj BH,evo vec drugi u zadnji par minuta

Comment

Working...
                                X