Иако ћу наравно навијати за Виктора,сматрам да је Делпо велики фаворит у данашњем мечу. Не говорим то само на основу тренутне позиције у ранкингу,на основу завршетка прошле сезоне,већ на основу неких претходних дуела и једног и другог, Виктор дефинитивно још увијек тражи ту константост добрих игара и великих побједа,иако је старији од Делпа,искуство је на страни аргентинца,стога мислим да су шансе 30-70 у корист аргентинца за пролазак у полуфинале Ротердама.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 500 - 2012. godina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Berdih je bez vecih problema prosao dalje, Sepi ipak nema dovoljno jak servis, nije mogao da uzima lake poene i tu je bila najveca razlika. Cak je uspeo i da vrati brejk u 2. setu, ali je ubrzo posle toga Berdih napravio nov.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Neko kad pogleda rezultat reci ce da je Berdych rutinski dosao do pobjede,lagano.Berdych stvarno igra sjajno,ali je Seppi taj koji isto zasluzuje cestitke.Odlicno je igrao,parirao sa osnovne,pogotovo FHom.Poen na 1:1 i 30:0 je jedan od najboljih na turniru,sta je sve uspio da vrati Seppi i kako da dodje do poena,zasjekao je otvorenim reketom jednu visoku loptu,u stilu Federera!No onaj izmedju Delpa i Llodre i dalje ostaje najbolji na turniru po mom skromnom misljenju.
Berdych stvarno odlicno djeluje,jak sa oba krila,na mrezi je,servis mu ulazi.8:0 u dvorani,on je trenutno broj 5 svjetskog tenisa!Morao bi do finala.
Da vidimo sad oce li biti borbe u mecu izmedju Viktora i Delpasigpic
Comment
-
Delpo odmah pravi brejk, medjutim ni on ne igra najbolje i sa ovakvom igrom se nece lepo provesti protiv Berdiha.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Ne znam sto da mislim o Delpu.Prva dva gema dosta mlako,ali potom neki potpuno drugi igrac na terenu,onaj koji lici na starog Delpa,koji bije izuzetno po lopti!AKo se cuva i ako dozira odlicno i moze do finala ali je to sve veliko pitanje.On je svakako sigurniji sa osnovne od Viiktora,Viktora koji nema prvi servis za sad,koji i dalje ispucava iz BHa.Prvi set je gotov!sigpic
Comment
-
Kako sam ja napisala da se sa ovakvom igrom Delpo nece provesti dobro, tako je on zaigrao
A Viktor nema sanse, on samo gura lopticu i prebacuje se sa Delpom, a Delpo se izvuce na fh cim saceka nesto kracu lopticu i to je kraj poena. Viktor je postao pusher i neko ko se uopste ne pita u poenimahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Nevjerovatan je Delpo,sad je Viktor sve uradio kako treba ali je Delpo to stigao i prosao ga pasingom,lopta na samu liniju!Potpuno drugi covjek od 2:0,sa ovom igrom on moze da pobijedi Berdycha!
Viktor sporiji za pola koraka,znamo koliko to znaci u tenisu!Sporiji je jer nije imao dovoljno vremena za oporavaksigpic
Comment
-
Delpo ulazi u udarac, sto znaci da nas ocekuje odlicno SFhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Comment
Comment