Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2012. godina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vidim da su svi odustali od komentarisanja pre sat vremena

Rekoh ja sinoc da David lagano dobija
    Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Laganini Ferrer u 1/2 imao je feli 3mec lopte,ali stvarno nije imao nikakve sanse da ih uzme...Ferrer je u sve tri situacije pogodio 1. servise i FHima zavrsavao poene...

Comment

• Ajde bar ti Rafa ucini dan regularnim.. ko zna sta nam tek spremaju ona dvojica na kraju

sigpic

Comment

• Janko prvi do gem lopti,ali Rafa osvaja gemove...2-0...Janko majstorsi igra drop sotove bez promjene gripa

Pozitivno je Janko usao u mec,ali je u pojedinim trenucima kao na streljani...razbija Rafko,3-0,dupli break
          Last edited by shminka; 27-04-12, 18:14.

Comment

• Samo udri majstore

sigpic

Comment

• Cuj Janko poklanja ahahahahahahah

Comment

• akoveć nemore da pobedi
                bar dizvuce nerešeto

lutajući reporter tuta bugarin
                nežno šapće sneguljici
                dok patuljci ruju
                u rudnici

Comment

• Strasno se dobro krece rafa,plese oko lopte...bas ga je uzivanje gledati
                  Janko pruzio sasvim korektnu partiju u prvom setu...djaba sve kad rafa ovako dobro igra

Salje Rafa jasnu poruku ostalima...ovo je za klasu bolje od igre u MC!!
                  Last edited by shminka; 27-04-12, 18:53.

Comment

• Jankovu igru mogu opisati samo kao jako dobru i hrabru. I opet nista ne pomaze. Kad god Rafa pozeli, digne igru i dobije gem. Istini za volju Janko nema igru za Rafu na zemlji. Tesko je probiti Rafu na zemlji ofanzivom sa osnovne linije.

Comment

• ко Јанко на Косову.....

и извади га на крају....
                      Last edited by Žika; 27-04-12, 19:09.
                      sigpic

Comment

• Bez nekog pretjeranog filozofiranja...odlican Rafa!!

Comment

• е, а надао сам се да ћу му Типса узети тај трећи гем.....

не вреди краљ млати по лопти као Тајсон... сви остали делују као рекреативци.....
                          sigpic

Comment

• Odlican Rafa. Sjajno kretanje, agresivna igra od pocetka do kraja, ma uzivanje je bilo gledati ga. Janko je igrao dobar mec, ne bih ja njemu mnogo zamerila, zaista. Da je igrao protiv Mareja recimo danas, prosao bi. Ali Rafa je bio raspolozen za igru.

Sto se Milosa tice, stvarno je napravio veliko iznenadjenje, odgledala sam drugi set samo i odlicno je igrao, nema tu sta, o servisima ne vredi dalje ni pricati. Ali Marej... ja ne znam sta je sa njim, koji je njegov cilj i sta misli da radi da ga ostvari. Ali kako vreme odmice, sve sam vise ubedjena da njemu nema pomoci zaista, cini mi se da u njegovu glavu jednostavno ne moze niko da udje.

David i Feli-mec koji je kvalitetom svakako prevazisao moja ocekivanja, bilo je divno gledati onako raspolozenog Felija u prva dva seta, ali David ne bi bio David kad bi se predao. zato i mislim da ce Ferer sutra do pobede protiv Milosa, za sta cu ja ipak i navijati
                            One and only - Rafael Nadal

Dream it, and then make it happen!

Verdasco: "If you did not leave friendship aside on court, Rafa would have no friends, since he's crushing everybody!"

Ferrer: "Rafa is a great tennis player and as a person even better"

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
                              Dva dana idem protiv Milosa i obara me
                              CW, onda znas sta treba da ucinis i za sutrasnji mec

Verdasko pravi brejk, ali to je Verdasko, ko zna sta ce se sve desiti u ovom mecu
                              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                              with experience.

Comment

• E ne znam bogami za sutra, prepusticu ja kolegi da najavljuje meceve, dosta je bilo

Fernando ima bolje i jace udarce, moze samo sam sebe da pobedi

sigpic

Comment

Working...
                                X