Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2012. godina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ode i Komarac

Sto se Grigora tice da ponovim ono sto rekoh danas za Tomika
    Originally posted by Vladan View Post
    Najgore je sto ce on i njemu slicni voditi glavnu rijec za 5-6 godina
    sigpic

Comment

• Ja se nadam da ce Grigor voditi glavnu rec, njegova igra je prelepa i makar ima ljudski stav na terenu za razliku od onog razmazenog derista
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Meh, ova sad kompanija je prije 5 godina pobjedjivala legende igre, Grigor i drugari mogu samo da sanjaju o setovima protiv najboljih...
        On se sprda sa Viktorom, a Novak se prije 15-ak dana sprdao sa njim i to sve u trecoj brzini.
        Ko zna do kad ce ovi vladati kad su im nasljednici ovako smijesni.
        sigpic

Comment

• sigpic

Comment

• Samo jos jedan dokaz koliko je jaka ova era...

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by Zika View Post
              Свако ко почне да игра тенис има свог идола и копира га. Неко са стране то препозна, неко не јер копија није убедљива.
              Фекија је тешко препознати у неком другом играчу, јер Феки неје нешто карактеристичан као рецимо Надал..
              Феки изводи ударце школски и то савршеном техником. Стил игре се прилагођава противнику и није у шаблону да би му стил неко копирао. Фекија користе тренери да приказују новим клинцима како се то ради.
              A Nadal je kopirao koga?
              Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
                A Nadal je kopirao koga?
                Не знам. Чини ми се неког фудбалера! /или можда Мустера?/

у свако добу је мешавина више стилова, јер се они преплићу и за сваког шампиона се спремала проту игра па су на сцени били у истом тренутку више играча са различитим стиловима. У данашње време се то некако изменило и тешко је правити специјалисту за бетон или траву или шљаку, сада су некако сви универзални и то копирање некога више не пролази... свако мора себе да пронађе.
                Last edited by Žika; 23-10-12, 23:39.
                sigpic

Comment

• Ova je jaka, ova ima bar 4 strasna igraca! Ali ona sledeca ce biti sjajna
                  No Milos bi mogao da pokupi titule i titule, on je bar ozbiljan od mladica.
                  sigpic

Comment

• Grigor do titule u Bazelu
                    Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                      Ova je jaka, ova ima bar 4 strasna igraca! Ali ona sledeca ce biti sjajna
                      No Milos bi mogao da pokupi titule i titule, on je bar ozbiljan od mladica.
                      Kako je jaka, ako ih matorac dere?
                      Samo pogledaj kakav je bio top 100 kad je Fed bio u prajmu, kad je njegova generacija imala 24,25 godina, a pogledaj sad...

sigpic

with experience.

Comment

• Administratori, drzite se teme

Comment

• Pomjeraju se granice, ja nesto mislim da ce Novak i sa 30 lagano biti u TOP 4 ukoliko naravno bude prisutna zelja i motivacija
                          Ovoj generaciji od 5. pa nadalje fali glava, treba uzivati sa ovim likovima, jer kad odu u grdnom ce problemu tenis bit'.
                          Bataljujem, da me shminka ne bije
                          sigpic

Comment

• Jadni smo sad sa muskim tenisom.. a bicemo i jos jadniji za 4 godine
                            Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Велика петорка нам је поставила велике стандарде па сада бирамо... лепо сам ја рекао да је по турнирима занивљиво само полу-финале и финале...
                              sigpic

Comment

• Ko je 5. Zika?

OOP za Basel...Roger po obicaju pravi sebi odlican raspored...ponedjeljak, srijeda, vikend

http://www.atpworldtour.com/Scores/s...px?EventId=328

I Valencia

http://www.atpworldtour.com/Scores/s...px?EventId=573

Veliki Granollers se vraca na svoj omiljeni teren

Comment

Working...
                                X