vozdrica, eo novi sam, vidim piskara se o sportu, malo slicice, malo ovo malo ono, samo tako, furajte svoj fazon
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Dobrodoslica i predstavljanje
Collapse
X
-
Ah, u prvom trenutku sam i zanemario ovaj PDF, al' evo odlučih da se predstavim ostalim forumašima. icon_mrgreen.gif
Dakle; zovem se Dino, dolazim iz BiH (grad Bugojno). Forum je okay, jako mi se sviđa, te se nadam kako ću uživat' u ugodnoj raspravi s ostatkom forumaša.
I, naravno, nadam se kako ima ljubitelja BuLi pa da ponekad u PDF-u bacimo koju vezanu za BvB und ostale klubove.
Dovoljno od mene, pozdrav! cheers.gifLast edited by geronimo; 09-09-12, 20:12.
Comment
-
-
Originally posted by geronimo View PostAh, u prvom trenutku sam i zanemario ovaj PDF, al' evo odlučih da se predstavim ostalim forumašima. [ATTACH=CONFIG]7933[/ATTACH]
Dakle; zovem se Dino, dolazim iz BiH (grad Bugojno). Forum je okay, jako mi se sviđa, te se nadam kako ću uživat' u ugodnoj raspravi s ostatkom forumaša.
I, naravno, nadam se kako ima ljubitelja BuLi pa da ponekad u PDF-u bacimo koju vezanu za BvB und ostale klubove.
Dovoljno od mene, pozdrav! [ATTACH=CONFIG]7934[/ATTACH]
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostZnaci, Partizan nije
Comment
-
Originally posted by geronimo View PostAh, u prvom trenutku sam i zanemario ovaj PDF, al' evo odlučih da se predstavim ostalim forumašima. [ATTACH=CONFIG]7933[/ATTACH]
Dovoljno od mene, pozdrav! [ATTACH=CONFIG]7934[/ATTACH]
Slabije se u Srbiji prati Bundesliga, nije popularna kao kod vas u Bosni i u Hrvatskoj.
Comment
Comment