Originally posted by M_G_S
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Dobrodoslica i predstavljanje
Collapse
X
-
-
-
Originally posted by hamza_TM87 View PostIli nas omiljeni,karling.Upravo traje prvenstvo svijeta za zene,a pocetkom aprila i za muskarce!
Torima, znate dje je boćanje "nacionalni sport"... A ja sam malo blize tim krajevima, ali nisam siguran da mnogo ljubi gaji istu strast prema tom sportu koji su igrali drevni faraoni.Last edited by M_G_S; 23-03-12, 22:51.
Comment
-
Originally posted by M_G_S View PostNisam stio to da pominjem, da ne ispadamo pomalo bzv, jer pratimo zenski sport, ali dobro bi dosla zenska ruka... Mogli bi taman sad temu da otvorimo. Inace, odlicno prvenstvo.
Torima, znate dje je boćanje "nacionalni sport"... A ja sam malo blize tim krajevima, ali nisam siguran da mnogo ljubi gaji istu strast prema tom sportu koji su igrali drevni faraoni.
Comment
-
Originally posted by M_G_S View PostNisam stio to da pominjem, da ne ispadamo pomalo bzv, jer pratimo zenski sport, ali dobro bi dosla zenska ruka... Mogli bi taman sad temu da otvorimo. Inace, odlicno prvenstvo.
Torima, znate dje je boćanje "nacionalni sport"... A ja sam malo blize tim krajevima, ali nisam siguran da mnogo ljubi gaji istu strast prema tom sportu koji su igrali drevni faraoni.Prelijepa Ana Sidorova,sjajna Eve Murihead,Prytz koja nevjerovatnim potezom odluci mec,uvijek borbene Kineskinje,da sada ne spamam temu.
Comment
-
Ovde ljudi dodju, predstave se, i venu i svenu k`o cvet."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Originally posted by Ernesto View PostOvde ljudi dodju, predstave se, i venu i svenu k`o cvet.Ja se npr nisam predstavio to jest obrisan mi je post
ali eto aktivan sam da ne kazem radioaktivan
Tako da...ljudi ne predstavljajte se vec samo ulecite u prvu temu koja vam se svidi
Od ovoga vam nema 'leba.
Comment
Comment