Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dobrodoslica i predstavljanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dobro dosao!

Comment

• Pozdrav, ljudi!

Ovde ćete me najčešće viđati u temama o tenisu i snukeru, pošto su to sportovi koje najintenzivnije pratim. Pratio sam vas nekoliko dana, video da je prijatna atmosfera, i eto me.
      Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Dobrodošao

Comment

• Pozdrav i od mene. Imam 19 godina i pratim sve sportove osim tenisa, ali sam prvenstveno ovdje zbog formule i motogpa
          1994 1995 2000 2001 2002 2003 2004
          1997 1999 2001 2002 2003 2004 2005 2008 2009 2015
          sigpic

Comment

• Dobro nam došao druže
            Originally posted by Brajkula
            Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Pozdrav svima, ja sam Aleksa iz Kragujevca, imam 17 godina, navijam za Partizan i Junajted, fudbal i basket najvise pratim, i tako..

Comment

• Dobro nam došao Aleksa
                Originally posted by Brajkula
                Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• pfff partizan greska decace :P. Ajde budi tamo kod nas u Junajtedu redovan ;)
                  Originally posted by Vladan
                  SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                  :vinjaksmajli:

Comment

• Originally posted by l1m4r View Post
                    pfff partizan greska decace :P. Ajde budi tamo kod nas u Junajtedu redovan ;)
                    Nije nikakva greska

Potrudicu se, ggmu!

Comment

• Još jedan Aleksa Pravi izbor ti je za drugi tim a nažalost pogreška u vezi prvog.

Comment

• Pozdrav svim clanovima ja sam Nikola Devic rodjen treceg marta 1995 godine, trenutno se nalazim u Dupljaji okolina Bele Crkve (Srbija - Vojvodina) ali inace zivim u Italiji zbog posla, pratim TV Kanal Sport Klub vec nekoliko godina ali tek danas sam resio da se pridruzim ovoj lepoj "porodici" sporta... iskreno receno pratim skoro sve sportove ali najvise Formulu 1 i MotoGP... lud sam navijac ekipe Tora Rossa mislim da nema jaceg navijaca od mene :P a od uvek od malih nogu navijam za Valentina Rossia sto se tice MotoGp... za kraj sto se tice fudbala ja sam navijac ekipe Milana... razlog koji me doveo ovde jeste to sto zelim da razmenim svoja misljenja sa vama i jednostavno da imam neko virtualno druzenje sa nekome sto prati ono sto i ja jos jednom pozdrav svima
                        Last edited by ; 26-05-14, 00:53.

Comment

• Dobrodošao, vrata teme Serije A su ti uvek otvorena

Comment

• Dobrodosao , sto se tice fudbala navijas za pravi klub.

Comment

• Pozdrav svim clanovima foruma, dugo pratim sport klub kanal a i forum posecujem relativno cesto pa sam resio da se registrujem konacno.

Imam 41 godinu zivim u Beogradu sportista od mladih nogu igrao sam stoni tenis nekad jako dobro, igrao sam i fudbal i tenis ali uvek kao amater, imao sam neke pehove sto se tice zdravlja ali sad rekreativno igram stoni tenis i tenis kad god mogu, volim sve sportove ali ocigledno moja velika ljubav prva stoni tenis a druga tenis, jos od malena pored oca gledao sam neke velike meceve na wimbledonu na RG itd.

Zivim u Beogradu mada moj posao nije vezan za lokaciju tako da cesto putujem kako po Srbiji tako po inostranstvu.

Mislim da je to dovoljno za predstavljanje.

Comment

• Pozdrav svim clanovima foruma zovem se Srdjan imam 16 godina i vec godinu dana pratim ovaj forum.Pratim mnogo sportova od toga najvise tenis fudbal F1 motoGP a volim da pratim i zimske sportove i biciklizam.

Comment

Working...
                                X