Announcement
Collapse
No announcement yet.
Haxball
Collapse
X
-
-
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Jedan off masni
[emoji33][emoji33][emoji33] Tea!!!! [emoji58][emoji58]sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Olja ne iscudjavaj se nego dodji da se igras s decom. Igrale se Sara i dreamy, igra se tea, ti si u stvari u manjini odmah da ti kazem #trueStory
Prerasla je ova igra u mnogo vise odavno, voze se trke, seda se na stolice kad stane muzika, ako te wrecking ball ne otrese usput. Prosiri vidike Olja, budi deo pobednickog tima
Comment
-
Znam ko je sve igrao, nego ne iscudjavam se, samo je nema vamo, a ima je ovde
A sto sam u manjini?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
Tek sad provalio za igru. Igrao sam nešto slično, isto multiplayer, isto sobe imaju, samo mnogo manji teren je bio, eh, tu sam razvaljivao, imao sve same pobede. Ovo je dosta drugačije, lopta se nekako čudno šutira za razliku od onoga kako sam ja navikao. Trebaće vremena uigrati seKo je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Originally posted by NemanjaMiks. View PostTek sad provalio za igru. Igrao sam nešto slično, isto multiplayer, isto sobe imaju, samo mnogo manji teren je bio, eh, tu sam razvaljivao, imao sve same pobede. Ovo je dosta drugačije, lopta se nekako čudno šutira za razliku od onoga kako sam ja navikao. Trebaće vremena uigrati se
Comment
Comment