Vas smo smorili, a mi smo se vamo ko lavovi borili. Meni rame počelo otkazivati, evo sad trazim kosmodisk.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Haxball
Collapse
X
-
Mi umiremo 12 minuta, ovi dusmani govore : Booooooooooooring, ma hajde igrajte sat itd..
Comment
-
Originally posted by mark it zero View PostDefinitivno je moje mesto u napadu, da smetam protivničkom golmanu, I otvaram se za kontre. Kontrola lopte 0
Ma i mene jebe malo što ne mogu da se namestim lepo sa laptopom, al nema vezeТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by Jax Teller;1661095[B]Vas smo smorili, a mi smo se vamo ko lavovi borili[/B]. Meni rame počelo otkazivati, evo sad trazim kosmodisk.
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Originally posted by mark it zero View PostHahahah, koji nivo frustracije kad cekas 12 minuta, a znas da ces da ispadnes za minut I po, ne biste verovali
A sto je najveca tragedija izgubili za 30 sekundi HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHALast edited by Dale; 01-08-17, 02:02.
Comment
-
Valjalo bi jednom organizovati fino 4 ekipe po 3 igraca i fino oplesti, ali jbg bojim se da to nikad necemo uspjeti
Comment
-
Što ne, imali smo već 3x4. Jedno kišovito veče i eto nasТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
Comment