ja stiglaali izgleda nista od kviza
Announcement
Collapse
No announcement yet.
F1 Kviz sezona 2
Collapse
X
-
meni je zao sto ne mogu veceras vi dajte predloge kad da nadnokadimo danasnji kviz
Comment
-
-
-
Koliko se razglaba već smo mogli da smislimo pitanja i održimo kviz.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
dale ja imam pitanja ali mi je crko ruter sve ove poruke pisem sa mobilnog
Comment
-
Nema veze, sad je gotovo.Mogli smo da se okupimo da smišljamo pitanja u hodu kao prošle godine čisto da se družimo ali da se ne boduje.To je ipak druženje i zabava a ne pravo takmičeje.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
kviza ce biti..nista nije zavrseno..
Comment
-
MarkedOne8:
,,Vanja neće dominirati na svim kvizovima.Jedini ima lepa pitanja kao i odgovore.(McLaren)
Nebojšu još nismo videli na delu.Deluje kao da je napravio veliki napredak preko zime.Da li i dalje ima problem sa brzom potrošnjom odgovora?" (Mercedes)
Razumete?XD,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
sigpic
Comment
-
Mogu odmah da demantujem da sam napredovao, to samo pokusavam da maskiram bolji tempo zbog sponzora. Zadovoljan sam potrosnjojm odgovora, nadam se da se nece koristi Google - duct, kao ni Wiki - pod, posto postoje oni na koje opravdano sumnjamo.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Sve je to ok , ali ja imam novu inovaciju , kod mene su u timu preko zime radili na desnoj ruci tj brzini ulazenje na wiki , doveli smo do maximalnih granica tu cinjenicu i pucamo na titulu ove godineSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostSve je to ok , ali ja imam novu inovaciju , kod mene su u timu preko zime radili na desnoj ruci tj brzini ulazenje na wiki , doveli smo do maximalnih granica tu cinjenicu i pucamo na titulu ove godineNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Novajlija ulijece u borbu sa najmanjim zaustavljanjem u pitu(wiki)."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Comment