nedelja 18.mart. u 21:00..vidimo se
Announcement
Collapse
No announcement yet.
F1 Kviz sezona 2
Collapse
X
-
-
kako mrzim kad nesto iskrsne...jeli problem da kviz pomerimo za ponedeljak vece..ili u nedelju u 22:30-45 ?
ja vam se izvinjavam..ali jos nije ni to sigurno samo pitam..mozda ostane nedelja u 21 : 00sve cu vam javit u subotu vece da znate
izvinjavam se jos jednomLast edited by Iceman; 14-03-12, 20:15.
Comment
-
ja bih rado u nedelju u 21:00 ali djevojka zove ;)
videcemo jos..u subotu vece javljam kakva je situacija ;)
Comment
-
Originally posted by denia_el View Postnema tu sta da se vidi!!devojka ne sme da ceka,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Mogu da mislim.Svo vreme se žalio da mora da vežba vrat, vrat, vrat i vrat.A da nije ipak zbog pića?,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
sjutra u 21:00 da ste na chatu...
http://us3.chatzy.com/69186396600557
pitanja su spremna
srecno..
p.s. nemoj da mi je ko takao svetlo-plavu bojuLast edited by Iceman; 17-03-12, 23:17.
Comment
-
ja vam se stvarno izvinjavam sprecen sam da dodjem veceras na kviz.pa da odlozimo za sledecu nedelju ? IZVINITE
Comment
Comment