Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ucinak U20 igraca na profesionalnim turnirima u 2012.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Fakundo Arguelo izgubio je i trece finale Celindzera u koje je usao, po jedno 2010., 2011. i sad. Imao je brejk na pocetku treceg seta ali to je bilo sve sto je mogao da uradi, a propustio je i sansu da udje u prvih 200 sa eventualnom titulom

U20 igraci koji su ove godine usli u finale na Celindzerima :

* Javier Marti (ESP, 1992) - Mersin, Turkey, €42,500 (Outdoor Clay)
    * Guilherme Clezar (BRA, 1992) - Rio Quente, Brazil, $35,000+H (Outdoor Hard)
    * Yuki Bhambri (IND, 1992) - Fergana, Uzbekistan, $35,000+H (Outdoor Hard)
    * Facundo Arguello (ARG, 1992) - Lima, Peru, $50,000+H (Outdoor Clay)

Clezar i Bambri su osvojili titule a polovican ucinak u finalima bio je i u 2011., iz ukupno 10 uzeli su 5 titula. To do kraja godine valjda mogu da dostignu a bilo bi vazno da u finale udje i neko ko je rodjen '93. ako je ikako moguce
    Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Bas sad gledam osvjaace juniorskog VImbldona i neverovatno je kako ti igraci nestaju

Florin Mergea je igrao finale Melburna, a Vimbldon je osvojio...Sa Tekauom je osvojio i u dublu titulu...
      Citao sam neki intervju njegov iz ove godine gde kaze kako ga je Tekau ispalio 2008 godine(kaze da je bas los covek Tekau)...I kako je imao bas dosta nesrece sa povredama u pogresno vreme...on je dobio Berdiha(kada je ovaj bio 210.), Mareja, Congu...
      Bas mi zao momka nekako...

Valent i Todd Reid su isto totalno nestali..

Ili recimo osvajac RG-a iz 2009 Berta(1992. godiste) je totalno nestao.Juce je izgubio kvalifikacije od Kuvajcanina Al Ghareeba.Clement Morel-osvajac Ozi opena iz 2002.
      Takodje Klein i Sidorenko jos uvek nikakve rezultate nisu napravili(osvajaci Melburna iz 2007. i 2006).
      http://www.avangarda.in/forum/viewforum.php?f=56

Comment

• Rajan Sviting je 2005. uzeo juniorski US Open i on je poslednji osvajac juniorskog Mejdzora koji ima ATP titulu. Znaci, skoro punih 7 sezona je proslo a niko od njih ne moze da napravi nista

sigpic

Comment

• http://www.lshunter.tv/streams/etennis/8.html

Tiago Monteiro u kvalifikacijama Celindzera u Holandiji, gde je vec par nedelja igrao Fjucerse. Momak je prvi igrac rodjen '94. koji je osvojio titulu na Fjucersu, jednu prosle godine i jednu ove

sigpic

Comment

• http://www.lshunter.tv/streams/etennis/9.html

Mladi Holandjanin Coppejans(1994.) je dobio WC za celendzer u Seveningenu.Dobio je najlakseg moguceg protivnika(coveka koji 5 godina nije igrao na nekom turniru).
            Dobio je prvi set.Bice ovo veoma znacajni bodovi za njega...

Comment

• Odlicno, ovo je mnogo vaznije od titule juniorskog sampiona Rolan Garosa

sigpic

Comment

• Belgijanac valjda.
                Cuj prvi maj

Comment

• Eto kako treba samo malo srece da se neke stvari poklope.. ove bodove koje ce dobiti za jedan mec na Fjucersima ne bi skupio mesec dana, jer nema snage da ih igra nedelju za nedelju

Momci rodjeni '94. sa pobedom na Celindzerima u 2012. :

Luke Saville (AUS, 1994) - Caloundra, Australia, $50,000 (Outdoor Hard)
                  Filip Peliwo (CAN, 1994) - Rimouski, Canada, $35,000+H (Indoor Hard) 1/2
                  Thiago Monteiro (BRA, 1994) - Blumenau, Brazil, $35,000+H (Outdoor Clay)
                  Kimmer Coppejans (BEL, 1994) - Scheveningen, The Netherlands, €42,500+H (Outdoor Clay)

Malo ali odabrano drustvo i verovatno najbolji igraci svoje generacije u ovom trenutku

sigpic

Comment

• Originally posted by asprilja View Post
                    Belgijanac valjda.
                    Da da ja sam se zeznuo...
                    Steta, u sledecem mecu ide na Devildera ili Servantesa, pa tu nema mnogo sansi..
                    U San Benedettu su uradili sjajnu stvar.WC su dali Donatiju i Napolitanu(obojica 1995) i Cecchinato(1992).
                    Last edited by Aleksa9; 09-07-12, 17:45.

Comment

• Nakon Vimbldona U20 igraci imaju 40 ATP pobeda, prosle godine u isto vreme imali su 21. (sledece ce biti mnogo gori)

Dzek Sok se bori za 41., Kunjicina sigurno moze da dobije ali nista sa njima nije sigurno. Rajan bi veceras vec morao biti na visini zadatka, iako nema lakog rivala

sigpic

Comment

• Monteiro je uzeo drugi set Alundu i valjda moze do pobede, bilo bi sjajno kada bi na jednom Celindzeru dvojica igraca rodjenih '94. dosli do trijumfa

sigpic

Comment

• Napolitano i Donati nisu mogli dalje od casnog poraza ali moraju da nastave da im daju WC-e, oni do eventualnih 6 bodova, za srecu u zrebu i pobedu, na Fjucersima ne mogu

Godina prolazi a i dalje niko iz generacije '95. nema pobedu u ovom rangu takimcenja

sigpic

Comment

• Jel neko zna koji ce nam aduti biti sledece godine na atp turnirima od U20 IGRACA?

Comment

• Pojasni to mi, ti i ja (srecom) sigurno nemamo iste adute

sigpic

Comment

• Video sam da neki pisu da ce sledece godine biti manje pobeda na atp turnirima od U20 igraca, pa sam se nadao da ce mi neko reci od koga se najvise ocekuje da ostvaruje pobede na atp turnirima.

Comment

Working...