Announcement
Collapse
No announcement yet.
Zelje, cestitke i pozdravi
Collapse
X
-
http://www.sportklub.info/forum/cale...y=2012-1-1&c=1
Srecan rodjendan za svo 4664 koji ga danas slave na forumu. Donesite torteNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Srećna slava Mambi, kao i svima koji danas slave Sv. Stefana! U zdravlju i veselju slavili mnogo godina! Živeli!sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Čestitam od srca mom drugu Vanji (#66) uspešno završen prvi semestar fakulteta ocenom 10,00 (kako ovo dobro izgleda)! Vanja zna da sam počela da slavim njegov uspeh još juče, a sad odlučih da napravim mali predah i pismenim putem objavim celom virtuelnom svetu kako pametnog druga imam!
Toliko od mene u ovom uključenju! Javljam se na kraju drugog semestra! ;)#58
Comment
-
Originally posted by Pablo View PostČestitam od srca mom drugu Vanji (#66) uspešno završen prvi semestar fakulteta ocenom 10,00 (kako ovo dobro izgleda)! Vanja zna da sam počela da slavim njegov uspeh još juče, a sad odlučih da napravim mali predah i pismenim putem objavim celom virtuelnom svetu kako pametnog druga imam!
Toliko od mene u ovom uključenju! Javljam se na kraju drugog semestra! ;)
Comment
-
Čestitkama se pridružujem i ja!
Svaka čast, živ bio, veliki porastao i srećno priveo kraju, jednog dana!sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment