Pocela je odavno,nego retardi sa rts-a pustali pregled tenisera pa se ukljucuili tek od 20-og skakaca.Sve u svemu opasan ovaj Shliri,mada nemam neko poverenje u njega.Ajmo Freund
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Cetiri skakaonice - Novogodisnja turneja (29.12.2011 - 6.1.2012.)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Takeuchi 140m
edit : Ito 141.5m
edit 2 : sad ce Schliri rekord skakaone
edit 3 : nista od rekorda , da vidimo uzima li , mislim da je dovoljno... Prvi Schliri
Ostaje u trci za milion
Last edited by Mr.M; 01-01-12, 14:52.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
-
Sta ti je Kofler zgresioKofler je dosta toga prosao u karijeri , setimo se onog pada pre 4 sezone kada se posle toga nije sastavio u naredne 2 do osvajanja novogodisnje turneje
Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by johnny. View PostČitam komentare na b92, svi se žale na suđenje i koeficijent vetra. Ja nemam još tu sposobnost da sa takvom koncentracijom pratim sve te detalje, jel moguće da toliko favorizuju Austrijance i Nemce da samo njima dodaju poene za vetar?Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostNisam gledao ali uopste nije iskljuceno, seti se samo sta je uradjeno u Oberstdorfu i prvoj rundi kada se vezalo 4, 5 losih skokova skakaca iz ove dve drzave, odmah je ponistena runda, iako to nije moralo i ne bi bilo uradjeno da je Morgenstern bio u Itovoj poziciji. Naprotiv, ne bi se skakala druga runda.Da nisu ponistili Ito bi imao velike sanse za ukupnu pobedu
Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by johnny. View PostAu.. prethodnih godina sam više slušao skokove nego gledao, i ove godine jedva čekao da počne sezona da gledam sva takmičenja i sad me dočeka to saznanje o lobiranju.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
Comment