Енди је био стандардно добар, него Рафа нема довољну кондицију па је после дуже размене хтео да скраћује поен са јачим ударцем који је обично завршавао у ауте, значи није још у форми! Проверићемо Ендија данас са Новаком јер ми се чини да Ноле удара јаче по лоптици? Можда су му то омогућили Станетови ударци, видећемо данас кад Енди почне да даје мртве лопте како ће све то да изгледа, ипак из мртве лопте није лако дати темпо, зато Енди све стиже и делује физички јак.... једва чекам да видим тај меч, више ме занима Новак!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Egzibicije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Da vidimo sada kako ce izgledati Rafa...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Takav je bio i prosle godine u Abu-Dhabiu pa je imao sjajan pocetak sezone...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Comment