Ja necu ni da gledam egzibicije ako nisu ozvuceni, a pogotovo ne ako su skroz ozbiljni. Kao da nije dosta ozbiljnog tenisa tokom citave godine.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Egzibicije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
nisam ni ja za ono totalno glupiranje, ali jucerasnji mec je bio bas kako trebahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
A da im je do tenisa, gledali bi normalne turnire, a ne 'vako. Mogli bi bar malo poena za publiku, a ne mutavo, ali dobro, to su Federer i Has.
Zato ja i fudbaleri Munchester Citu-ja i Munchester United-a gledamo finale X-factora, samo sto oni uzivo, a ja se mucim s streamom.
Comment
-
Originally posted by shminka View PostTesko je naci balans...recimo Delic i Dzumhur su me bas iznervirali u Sarajevu kad su pretjerivali sa zezanjem
Ja znam Damira dosta dobro, cak sam i prebacivao s njim par puta i odradio trening, ali ne mogu reci da se sjecam egzibicije njega i delica u SA..
Inace kada trenira, ne smije puno da se zajebaje inace bi mu Neno glavu otkinuosigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostMa nisu ni veterani ozvuceni kad igraju GSove pa opet naprave sou svaki put... ccc trebaju sta nauciti od brata behraniaEverything you want is on the other side of fear.
Comment
Comment