Originally posted by Ljuba90
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
-
Originally posted by T-Mac View PostJeste culi kad je Ilija rekao da ce Lebron u istoriju sa 5 utakmica sa 30+ poena?
covek toliko gafa napravi u toku jednog prenosa da to nije normalno.
Kako LeBron divlja sa sutom iz igre u poslednjim utakmicama, to nije normalno....Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Leeebrooooooooooon!!!!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Tako je majstore !!
Sad jako u cetvrtoj , da se dobiju ovi
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostDa i bio sam u fazonu ciju istoriju? Majamija? Februara 2013e?
A sto je sad izasla grafika da je James pogodio 142 poena iz poslednjih 68 suteva kako bre
Originally posted by prskaj View PostNe kapiram zasto bi prikazali takvu statistiku?Last edited by MarkedOne8; 10-02-13, 23:40.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Sad je rekao ,,Pogađa Džoni Miks" a on se zove Džudi (Jodie Meeks). A i malo pre sam ga čuo kako viče ,,Liooon Džejms" ali sam izneverovao i razmislio opet.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Za Iliju je vec toliko toga napisano da bi trebao sam da ode i da se bavi necim drugim. Ali ocigledno ga neko "drzi" na SK.
Wade usao u beast mode.
James da prikuca. Tako je bre!
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Prikucao je ali je bio dobar tajming Klarkove blokade.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
sigpic
Comment
-
Originally posted by Branislav View PostZa ovih 5 utakmica, radi se o 30+ poena na pet vezanih utakmica sa procentom suta preko 60%.
Ipak je Ilija bio u pravu rekord fransize 5 tekmi zaredom sa 30 + poenaIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostDzudi je zensko ime,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
sigpic
Comment
Comment