Originally posted by D-Wade
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostVeruj mi ja bih prvi dao sve pare da ne igra.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostMa voli ti sta hoces, ali je cinjenica da LeBron bez Wade-a ne moze titulu da uzme, pa ti vidi.
Comment
-
Mogu oni batice da imaju 25-0 bez njega, ali opet im treba da bi titulu uzeli.
Ako ne bude na nivou, nece je uzeti, simple as that.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Nema mene sta tesiti, Wade svoju titulu ima, LeBron igra dobro, ali je i on par puta izgubio tekme ove sezone.;)
Niko je sam nije osvojio, pa nece ni LeBron. Kao sto je on zasrao prosle sezone, tako moze i Wade ove, sto ne mora znaciti da ce se to i desiti.sigpic
Comment
-
Treba mu duplirati statistiku kada je na terenu sa ovom drugom jedinicom. Sve bih ja to tukao, sve je to svinja do svinje.
To, to, uzeo titulu i sad moze da batali... Da nije bilo Jamesa ne bi videli finala prosle godine. Zasrao jeste ali je protiv Cikaga morao da igra 45 minuta po utakmici jer je Wada unisten od strane Bogansa i Brewera. Nije sve bas crno belo kako ti mislis.Last edited by LBJmvpFORlife; 20-04-12, 03:16.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostTreba mu duplirati statistiku kada je na terenu sa ovom drugom jedinicom. Sve bih ja to tukao, sve je to svinja do svinje.
To, to, uzeo titulu i sad moze da batali... Da nije bilo Jamesa ne bi videli finala prosle godine. Zasrao jeste ali je protiv Cikaga morao da igra 45 minuta po utakmici jer je Wada unisten od strane Bogansa i Brewera. Nije sve bas crno belo kako ti mislis.sigpic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostDa, ali je Wade igrao barem odbranu u duelima sa Bulls-ima, dok LeBrona nije bilo u finalu. Uostalom, videcemo kako ce igrati u PO, pa onda pricati.
LeBron je u toj seriji u svakoj cetvrtoj cuvao Rouza kako niko nikad nije.
Comment
-
Kao sto sam rekao batice, LeBron je zver, ali nije covek svemoguc, treba mu Wade. Igrali su odlicno protiv Knicks-a. Odlicno su igrali u prvoj tekmi sa Bulls-ima u UC, 36 i 35 poena. Igrali su uglavnom dobro velike tekme, i proslu sa Bulls-ima su igrali dobro u cetvrtoj cetvrtini. Wade igra slabo zadnjih mesec dana jer pauzira zbog kolena i previse po mom misljenju. Nadam se da ce biti fit, jer kada su zajedno na nivou, tesko da ih neko moze dobiti.
Ne moze ni Wade sam, ni Bosh, ni James, i upravo zbog toga i jesu zajedno. Svi trebaju igrati dobro da bi titulu uzeli. Steta stvarno ako ne uzmu..sigpic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostKao sto sam rekao batice, LeBron je zver, ali nije covek svemoguc, treba mu Wade. Igrali su odlicno protiv Knicks-a. Odlicno su igrali u prvoj tekmi sa Bulls-ima u UC, 36 i 35 poena. Igrali su uglavnom dobro velike tekme, i proslu sa Bulls-ima su igrali dobro u cetvrtoj cetvrtini. Wade igra slabo zadnjih mesec dana jer pauzira zbog kolena i previse po mom misljenju. Nadam se da ce biti fit, jer kada su zajedno na nivou, tesko da ih neko moze dobiti.
Ne moze ni Wade sam, ni Bosh, ni James, i upravo zbog toga i jesu zajedno. Svi trebaju igrati dobro da bi titulu uzeli. Steta stvarno ako ne uzmu..
Comment
Comment