DW throwing some candies.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Emil_LBJ View PostJbt ovo je poigravanje
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Branislav View PostPa onako, kao jači trening. Za mene je najfascinantnije od svega da pola 4/4 Boston jednostavno nije mogao da priđe košu.Last edited by JimJarmush; 29-05-12, 05:12.
Comment
-
-
Originally posted by Ljuba90 View PostSunce ti jebem kakva defanzivna klinika Battier-a.
Comment
-
Originally posted by JimJarmush View PostGde si ti video da je Batije ishta uradio u odbrani,osim ono kad je igrao nogom i uzeo loptu?Mislim da samo loshi ljudi mogu da navijaju za tim poput Majamija,u to sam se uverio u dosadashnjem toku svog zhivota!
Ti si dobar čovek, za svako poštovanje. A sada idi jer smaraš, mislim ne držiš se teme.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by JimJarmush View PostGde si ti video da je Batije ishta uradio u odbrani,osim ono kad je igrao nogom i uzeo loptu?Mislim da samo loshi ljudi mogu da navijaju za tim poput Majamija,u to sam se uverio u dosadashnjem toku svog zhivota!
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View Post3 puta za redom je odigrao fantasticnu odbranu nad Pirsom. Odigrao je fantasticnu utakmicu. 10 poena,10 skokova niko nije ocekivao. Plus ta odbrana koju verovatno samo ja vidim.
Comment
Comment