Mislim da ce serija biti gotova ako Indy pobedi...Pu!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by T-Mac View PostWada, brate, kad ces shvatiti da kad covek skoci vertikalno i digne ruke faul ne moze biti nikako. Kako ocekujes da se igra odbrana, da ga pusti da prodje?sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
A zasto da ne pobedi? sigurno nece biti nezasluzeno. To sto Majami ima takve igrace koje ima ne znaci da moraju obavezno da prodju dalje, sve do velikog finala... tako da od mene LET'S GO PACERS !Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Wada 1-8 zlo.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Teraj ga u tri lepe bre. Ovaj Granger je takva sisica da ne mogu da verujem da ga neko nije polomio vec.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
E jebiga, ne mogu nista da promase.sigpic
Comment
-
A neko je pricao da ce Majami da prodje kroz ovaj PO tako da ce svi dobijati metlu i da ce se pamtiti ovakva PO dominacija kao nikada ranije. Pacersi na korak od izbacivanja Majamija ... Sta bi ?
IndianaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment