Bravo za Filu, dobili su ovu srcem. Kao sto rekoh, najnepredvidljivija ekipa, mec i po se bukvalno raspadaju, i onda odjednom daju 61 poen za poluvreme ;)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pa na kraju ispade fina utakmica, od polovice trece cetvrtine je bila bas pofina mora se priznat, a Iggy u stilu velikih, za covjeka koji zna ispalit ciglu ko malo ko, odlican ... ... sto vise traje serija, Bostonu manje sanse, a Turner je kralj ... boli tipa k kolko je fulo i kolko je gadjo, on i dalje udara ... frajer je pun samopouzdanja
Originally posted by LBJmvpFORlife View Postdop over igrao i prvo jebenih 78 poena a treba 171 plus i iznerviram se odem da igram dotu i dodje opusteno, i kako su ih koji klinac okrenuli?San Antonio SPURS - Tony Parker & Company
Comment
-
Od obecavajuceg igraca kakav je bio Sessions kad je stigao, sve sto je ostalo od njega je float-er."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Originally posted by cornix View PostPa na kraju ispade fina utakmica, od polovice trece cetvrtine je bila bas pofina mora se priznat, a Iggy u stilu velikih, za covjeka koji zna ispalit ciglu ko malo ko, odlican ... ... sto vise traje serija, Bostonu manje sanse, a Turner je kralj ... boli tipa k kolko je fulo i kolko je gadjo, on i dalje udara ... frajer je pun samopouzdanja
Igras na gareni? Nick?
@ 'nesto Ja vas retko gledam al' sam mislio da je on bas upgrade.
Comment
-
Comment