Originally posted by trigger
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by stefan12 View PostSumlja se na MRI.Daj boze da nije ono najgore.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
@NebojsaNS
Daj neki snimak sa konferencije, iz svlacionice, bilo sta . Nervozan sam u PM, ne mogu da sedim na mestu.
Ljudi , ne postresajte se oko Kovacica. Covek je prestao da prati NBA jos kad je otisao sa BK, a to je bilo pre 10 godina. Sve cinjenice govore u prilog tome da on ovo radi zato sto mora. Iamte MUTE opciju.
Comment
-
Ja se sad registrovah,samo da bih napisao ovo sto mi je zasmetalo...
Komentar faula i tvrdnja da je insceniran me je bukvalno izbacio iz takta.
Bila je namerna,definitivno.
Nije bila namerna druge kategorije,nije za iskljucenje.
Ali prica tipa kako ga nije sramota da glumi,mi zvuci kao subjektivnost u komentarisanju,ispravite me ako gresim.
I kao neki blagi animozitet prema LBJ.
Da se razumemo,nije mi omiljeni igrac,ali je besmisleno reci da ono nije bila nesportska.
Comment
-
Originally posted by Ivica C> View PostJa se sad registrovah,samo da bih napisao ovo sto mi je zasmetalo...
Komentar faula i tvrdnja da je insceniran me je bukvalno izbacio iz takta.
Bila je namerna,definitivno.
Nije bila namerna druge kategorije,nije za iskljucenje.
Ali prica tipa kako ga nije sramota da glumi,mi zvuci kao subjektivnost u komentarisanju,ispravite me ako gresim.
I kao neki blagi animozitet prema LBJ.
Da se razumemo,nije mi omiljeni igrac,ali je besmisleno reci da ono nije bila nesportska.
Comment
-
Au pa sta sam ja mislio,ali volio bi da nije puno velika povreda."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Originally posted by 3 sekunde u reketu View Post@NebojsaNS
Daj neki snimak sa konferencije, iz svlacionice, bilo sta . Nervozan sam u PM, ne mogu da sedim na mestu.
Ljudi , ne postresajte se oko Kovacica. Covek je prestao da prati NBA jos kad je otisao sa BK, a to je bilo pre 10 godina. Sve cinjenice govore u prilog tome da on ovo radi zato sto mora. Iamte MUTE opciju.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
Comment