Originally posted by ledeni 80
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
-
Originally posted by NebojsaNS View PostHteo je jos malo da ga razigra i da proba da napravi triple double, dobro za samopouzdanje, naravno da se nije moglo ni pretpostavljati da ce se ovo desiti. Ali kakva je harmonija bila, da se ovako zavrsi, pa zasto jbt.
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View Postmozda cu dati preranu procenu za polufinale istoka,ali mislim da Chikago ako bude igrao sa Bostonom sto svi ocekujemo mislim da slabe sanse ima nakon ove teske povrede D-Roza jer da se ovo nije desilo i kao sto ti kazes ni u ludilu nismo sanjali dao bi svoj avatar da ce Chikago stici do velikog NBA finala,al ovako da se nadamo da ce biti sld sezone fitNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Dobar pocetak Wade-a i James-a, to je ta igra koje se ocekuje od njih.
Kako Shane igra odbranu, doktor bre, zato je i doveden.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
ocajno sutiramo. Calmersu lopta izlazi iz kosa nakon pokusaja za tri, a onda ni Battier ne moze. Miler 0/3, dakle to je svega 1/5 za tri poena za sada..
I naravno Novak kenjara Igramo bolje definitivno, jedemo ih u odbrani, ali u napadu sem Jamesa i Vejda niko da nabode nesto.
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostPosle ovakve povrede nikada vise nisi fit. Seti se Vujanica. Zbog toga mi dodje da razbijem komp, jedno prvenstvo manje vise, ovo je strasno na duze staze. Inace pre ove sezone Rose je propustio 6 meceva za 3 godine. I onda se desila ona utakmica sa Indianom prosle godine. Uzas...
Comment
Comment