Originally posted by T-Mac
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by delgado View Postto smo mi upravo osetili na kozi u finalu.. A bojim se da ce tako biti i ove sezone.. Za Cikago ne brinem, dobijamo u 6. Ali kako dobiti Oklahomu ?
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
OKC je jaca od Majamija,realno. Durant i Vestbruk su strasni napadaci, imaju bolje sutere, u reketu su jaci - Ibaka i Perk, tu je ludi Harden.. Mi da se nadamo da moze LBJ da limitira KD-a a da Calmers pruzi dobre suterske partije,kao i Miler. Bosh ce jako tesko protiv Ibake.. Ali, daleko je to. Uglavnom, necemo imati prednost domaceg terena u finalu, osim ako ne bude u finalu neko iz LA.
Voleo bih da dobijemo ovo. Prosto ne volim da gubimo, pa makar i u nebitnoj tekmi. Ne valja da se odlepi OKC, sve oni to gledaju kad se glasa za MVP-a.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostMa da je neka bagra tipa WBrick ili Perk nego brata Hardena, najpozitivniji i najjaci lik u OKC.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by delgado View PostOKC je jaca od Majamija,realno. Durant i Vestbruk su strasni napadaci, imaju bolje sutere, u reketu su jaci - Ibaka i Perk, tu je ludi Harden.. Mi da se nadamo da moze LBJ da limitira KD-a a da Calmers pruzi dobre suterske partije,kao i Miler. Bosh ce jako tesko protiv Ibake.. Ali, daleko je to. Uglavnom, necemo imati prednost domaceg terena u finalu, osim ako ne bude u finalu neko iz LA.
Voleo bih da dobijemo ovo. Prosto ne volim da gubimo, pa makar i u nebitnoj tekmi. Ne valja da se odlepi OKC, sve oni to gledaju kad se glasa za MVP-a.
Comment
-
Miler pogodio trojku, ali zicer ne moze i odma' primamo trojku iz tranzicije. Dobro je ako se Mileru malo vrati samopouzdanje , on je izuzetno koristan igrac na parketu, solidna odbrana, court vision, kretnja bez lopte. Ebene povrede ga shebase, bio bi on nas 4. igrac da nije toga...
Comment
-
bane,zbog toga se i nerviram. OKC je zdrava cele sezone, dok su u Majamiju razni propustali utakmice i evo sada, Bosh i Vejd nece igrati do kraja , sto znaci da cemo mozda izgubiti sve do kraja i onda mogu ladno da predaju titulu MVP-a Durantuli. Zato mi je zao sto ne pobedjujemo ove tekme koje bi dobili lagano da smo u punom sastavu, pa samo jos jedan superstar da igra ili da se Flash juce nije povredio. Bas lose nam ide sut spolja
Comment
-
Lebron je MVP titulu osvojio na polovini sezone, mozda cak i ranije. Ko to ne vidi, jbg.
Jednostavno, niko nije konstantno igrao na tom nivou, dosta je i povreda bilo, verovatno mu najveca prednost i jeste bila to sto je bio zdrav tokom cele godine i sto je mogao da odrzi kontinuitet dobrih igara. Cim ti svako malo preskaces i po jednu-dve utakmice, ispada se iz ritma automatski.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by delgado View Postbane,zbog toga se i nerviram. OKC je zdrava cele sezone, dok su u Majamiju razni propustali utakmice i evo sada, Bosh i Vejd nece igrati do kraja , sto znaci da cemo mozda izgubiti sve do kraja i onda mogu ladno da predaju titulu MVP-a Durantuli. Zato mi je zao sto ne pobedjujemo ove tekme koje bi dobili lagano da smo u punom sastavu, pa samo jos jedan superstar da igra ili da se Flash juce nije povredio. Bas lose nam ide sut spolja
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostLebron je MVP titulu osvojio na polovini sezone, mozda cak i ranije. Ko to ne vidi, jbg.
Jednostavno, niko nije konstantno igrao na tom nivou, dosta je i povreda bilo, verovatno mu najveca prednost i jeste bila to sto je bio zdrav tokom cele godine i sto je mogao da odrzi kontinuitet dobrih igara. Cim ti svako malo preskaces i po jednu-dve utakmice, ispada se iz ritma automatski.
Comment
Comment