Rano je za prognozu ali mislim da nazalost nema ko da zaustavi Majami do titule.... :/ Gladni su titule i rusice sve pred sobom...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by rondo View PostRano je za prognozu ali mislim da nazalost nema ko da zaustavi Majami do titule.... :/ Gladni su titule i rusice sve pred sobom...sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostMa kakvi rano, sudeci po ovome Bulls-i nece u PO, LA ce biti najgori tim lige, a Atlanta i Miami idu u 7 meceva u finalu istoka. Savim realne prognoze.
Btw, Lakersi ce da ispadnu u drugu ligu.
Comment
-
Originally posted by rondo View PostOklahoma nema sanse da uzme pesten jer ima onog indijanca na pleyu...Cikago - tesko .....sigpic
Comment
-
Zalizani igra pola cetvrtine bez timeout-a, a ovi im udarili zonu... ne mogu da se sastave u napadu."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Originally posted by Ernesto View PostZalizani igra pola cetvrtine bez timeout-a, a ovi im udarili zonu... ne mogu da se sastave u napadu.
I nemojte ljudi otpisivati jedan Boston koji igra bez Pirsa,Pietrusa...Sa Bassom kojem je ovo tek druga tekma u zelenom dresu,a vec je pokazao da je za debelog doktor kosarke. Kada imas jednog Allena koji moze da ubaci 20+ poena kad god pozeli,kada imas Ronda koji deluje mnogo bolje nego prosle sezone i da ne nabrajam vise igrace...Garnet treba da se probudi iz zimskog sna. Ali ce vremenom to doci na svoje.
Comment
Comment