Ma ni LeBron Raymone James ne zna šta je crab dribble pa nikom ništa.:-)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
-
Melu svaka cast za one trojke, stvarno neverovatno!
Trenutno igraju Rockets-i i Kings-i. Rockets-i nakon 3 cetvrtine vode 10 razlike. Lowry se vratio, ali igrao samo nesto vise od 5 minuta. Dragic je odlican backup za Lowry-ja, bas su lepo popunjeni na toj poziciji. Courtney razbija u odsustvu K-Mart-a. Voleo bih da udju u PO. Zanimljivo da je Camby oduzeo mesto startnog centra od Dalembert-a posle 5,6 utakmica ako ne i manje.
Sa druge strane u odsustvu Thornton-a, T-Will konacno dobija sansu i razbija, evo vec 4. utakmicu za redom ima lepu minutazu i lepo to iskoriscava.
EDIT: Gotovo je ovo, dobise Rockets-i lagano. Bas lepa ekipa, ovaj backup backcourt bas lepo odradjuje posao, a tek kad se u punoj formi vrati startni backourt Lowry, K-Mart sta ce tek biti. Bas me zanima koliko ce Dragic ukrasti minutazu Lowry-ju, stvarno je rasturao dok je ovaj bio povredjen.Last edited by Dusan; 09-04-12, 05:14.
Comment
-
Odlican Memphis za sada.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Ako Memfis ne pravi puno kikseva do kraja bice sigurno cetvrti na kraju sezone, Klipersi imaju tezak raspored i tesko da ce moci bolje od petog mesta.U zavisnosti kako budu igrali Lejkersi do kraja, Memfis bi sajednim porazom ili dva mogao i do treceg mesta.
Konacno uhvatio Sanse i Moris konacno dobio minutazu kakvu zasluzuje.Poboljsao se u prethodnih par utakmica i vise mu forma nije u padu.Cudno mi je da Gortat nema vece, a oni razbijaju Minesotu.
Comment
-
Nemaju bas dobar procenat suta trojki, ali zato procenat suta za dva poena je oko 55%.Ako ovako nastave, bice ovo jos ubedljivija pobeda Finiksa.
Za mene je najvece iznenadjenje Senon Braun, vidi se koliko mu se isplatilo sto je bio rezerva Brajantu.
Sada ima sansu i Robin lopez da se upise u listu strelaca od igraca Finiksa koji su ulazili u igru.
Comment
Comment