Originally posted by LBJmvpFORlife
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
-
Jebem ti Niksi dobili Čikago, nisam ni video jer mi kasnio prenos na SK.Last edited by MarkedOne8; 09-04-12, 01:54.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Jebi ga, nema veze.Pogledao sam sad highlightse i vidim da je baš bilo i bizarno i zanimljivo.Prvo ona trojka što nije ušla Niksima, pa Rouz u stilu Blejka Grifina promašuje oba slobodna a jedan bi bio dovoljan da potopi Nikse.Onda Karmelo uzeo da nabija komplekse onim trojkama a Čikago dva puta u meču gubi prednost u odlučujućim momentima.Ne može tako da igra prva ekipa Istoka.Mislim može ali u PO-u neće moći tako.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
sigpic
Comment
-
Originally posted by MarkedOne8 View PostJebi ga, nema veze.Pogledao sam sad highlightse i vidim da je baš bilo i bizarno i zanimljivo.Prvo ona trojka što nije ušla Niksima, pa Rouz u stilu Blejka Grifina promašuje oba slobodna a jedan bi bio dovoljan da potopi Nikse.Onda Karmelo uzeo da nabija komplekse onim trojkama a Čikago dva puta u meču gubi prednost u odlučujućim momentima.Ne može tako da igra prva ekipa Istoka.Mislim može ali u PO-u neće moći tako.
Comment
-
I Sasa Pavlovic ubo trojku.
Gledam sada raspored koji imaju Milvoki i Njujork do kraja i jeste da Niksi imaju tezi raspored, ali imaju dva poraza manje i siguran sam da ce neku od jacih ekipa dobiti na svom terenu kada su vec veceras pobedili Cikago.Videcemo da li ce im povratak Stodermajera pomoci ili odmoci u tome.
Pogledajte zavrsnicu meca Nju Dzerzi-Klivlend.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostPa problem je kako bi ti reagovao da ja gresim imena vozaca? Tipa ne kazem Zutil nego Sutil. Smeta je l da?
Taj Jami Gibson.Nesvakidašnje ime.Ko može od nas da garantuje da se čita Taž, Tadž ili Taj ili ko zna kako?
Ok, ja ću po tvome da pišem Taž ako kažeš da je pravilno, a ti ,,je l da" piši sa apostrofom posle l ili kao ,,jel' da".Takođe, posle Pa si trebao da staviš zapetu jer je reč o apozociji.Nebitno je jednostavno sve to.
Inače jednako pratim i NBA i F1 ali ne komentarišem puno na forumu jer legnem u krevet i gledam pa zaspim.XD,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
sigpic
Comment
-
Originally posted by MarkedOne8 View PostNe smeta mi jer je zadnji suglasnik u imenu, nešto zaista nebitno.Zar toliko bode oči Taž ili Tadž?
Taj Jami Gibson.Nesvakidašnje ime.Ko može od nas da garantuje da se čita Taž, Tadž ili Taj ili ko zna kako?
Ok, ja ću po tvome da pišem Taž ako kažeš da je pravilno, a ti ,,je l da" piši sa apostrofom posle l ili kao ,,jel' da".Takođe, posle Pa si trebao da staviš zapetu jer je reč o apozociji.Nebitno je jednostavno sve to.
Comment
-
I polupa Boston i Filu.Baš su popravili skor u odnosu na početak i sredinu sezone.Baš me interesuje da li mogu da nastave sa što manje soliranja Pirsa.Odmah taj tim procirkuliše čim Pirs uvuče rogove.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
sigpic
Comment
-
Jel' je nepravilno, kao i je l da ali je pravilnije jer jel je rec koja ne postoji, dok je je l da drugi oblik za je li da gde sam istina trebao staviti apostrof. I nema veze sa apozicijom, apozicija je rec kojom se o imenici govori na drugi nacin i ne iziskuje jedan vec dva zareza. Primer: MO8, ljubitelj formule jedan, ne zna sta je apozicija.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostJel' je nepravilno, kao i je l da ali je pravilnije jer jel je rec koja ne postoji, dok je je l da drugi oblik za je li da gde sam istina trebao staviti apostrof. I nema veze sa apozicijom, apozicija je rec kojom se o imenici govori na drugi nacin i ne iziskuje jedan vec dva zareza. Primer: MO8, ljubitelj formule jedan, ne zna sta je apozicija.
Comment
Comment