Evo i mene. D, vidim ti si tu...nego fali nam Bane. Nema ga par dana. Za mvp-a da ne pricam
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Zao mi Portlanda, sta im se desava strasno... Mada gledam statistiku, 18 izgubljenih lopti, a Njujork 16, ali zato sut.. Inace Lin najbolji u tom segmentu igre kad su u ptanju izgubljene...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by FresHMaN91 View PostZao mi Portlanda, sta im se desava strasno... Mada gledam statistiku, 18 izgubljenih lopti, a Njujork 16, ali zato sut.. Inace Lin najbolji u tom segmentu igre kad su u ptanju izgubljene...
Miko ce reci da je Melo kriv.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Ovi slepci iz potopljenog grada, na celu sa Dzekom Trbosekom, ves masinu da bace usla bi."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Bosh, dead man walking.
Ajde bre stisnite tu odbranu.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Druze Ljuba, doguralo se vec do 9000 postova, pa cestitamo.
Wade-James vs Bulls...
Moraju malo da se aktiviraju i ostali jbt...Bosh bi mogao nesto da pogodi, niko se nece ljutiti.sigpic
Comment
-
-
LeBron i Wade nece da asistiraju, hoce sami.
9 poena i jedan i drugi, a Bosh je napustio parket...
Kakvu snagu treba covek imati da uz faul Boozer-a utrpa loptu u kos. Fascinantno!sigpic
Comment
-
Originally posted by Reise View PostDade Harelson trojku za Nju Jork. Presmijah se jbt.. 18/36 za 3 su sutirali..
James i Wade resili sami da igraju... Sta ih bole kad im se moze...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment